Jennifer Lopezil on üks kadestusväärsemaid kehasid kogu maailmas ja see on tõeliselt muljetavaldav, arvestades, et ta on juba 50aastane ja näeb välja kordades parem, kui paljud temast aastakümneid nooremad naised. Nüüd, kui lauljanna kokk aga avaldas tema saladused, on ka kõigil teistel ehk natukene lihtsam sama joont hoida.

Us Weekly'le antud intervjuus jagas Fernandez, kes on töötanud paari heaks juba kaks aastat, mis peitub nende külmkapis ja milline on nende igapäevane menüü. Näiteks rääkis kokk, et Lopezi külmkapis on alati gaseeritud vett, puu- ja köögivilju ning marju, kuigi Jennifer ise väga puuvilju ei armasta. "Hoopis lapsed söövad värskeid marju," lisas ta.

Kuigi staaride külmkappi täidavad tavaliselt nende kokad, on Lopezil ja Rodriguezel selleks eraldi inimesed, kes käivad nende eest poes ja ostavad külmkappi vajalikke toite. "Nende tiim teab, mida nad regulaarselt söövad, mistõttu on seal alati väga tervislikus snäkid ja ka suupisted lastele," selgitas Fernandez.

Alusta päeva nagu Jennifer Lopez

Koka sõnul alustavad nii 50aastane Lopez kui ka 44aastane Rodriguez oma päeva sageli rohelise mahlaga. Kuigi Jennifer pole suur puuviljade fänn, blenderdab ta mahlaks kokku rohelisi vilju nagu spinati, kurgi ja selleri.

Muidugi ei piirdu nad hommikuti vaid mahlaga, vaid nad mõlemad on ka suured valgu sõbrad. "Munad on alati kõige lemmikumad. Kalkuni peekon samuti," jutustas Fernandez. "Nad armastavad hommikuti süüa kana- ja õunavorstiga, kalkunipeekon peab ka alati olemas olema ja ka värsked munavalged."

Õhtusöök kogu perega

See, mida J.Lo ja Alex õhtusöögiks söövad, ei ole nende jaoks väga oluline, siis koos söömine on küll. "See on miski, mida nad pidevalt rõhutavad, eriti pühade ajal," selgitas nende erakokk.

Allikas: bodyandsoul.com.au