1. Lähed toidupoodi ja haarad kätte paki kartulikrõpse. Hetkeks käib sul peast läbi mõte, et need on ju ebatervislikud. Aga siis näed pakil maagilist väljendit "vähem rasva" ja juba rändavadki krõpsud su korvi.

2. Võtad hommikul trenniriided kaasa ja sul on kindel plaan minna pärast tööd kaloreid põletama. Aga kui kell kukub viis, oled nii väsinud, ilm on kehv või kõht on tühi, et lõpuks vantsid ikka rõõmsalt kodu poole.

3. Valmistad endale õhtusöögiks värske salati. Rohelised salatilehed, tomat, paprika, mais, kurk, avokaado — selle üle oleks isegi Erik Orgu uhke! Kuid midagi on puudu. Ah, lisaks veidi juustu ja majoneesikastet.

4. Sa lähed kinno ja ostad esialgu ainult mullivee. Aga üks sõbranna võtab plaksumaisi ja teine suure piimašokolaadi. Sa ei saa ju kehvem olla? Pealegi, tihti sa ikka kinos käid, eks?

5. Su töökoht on kodust kahe trammipeatuse kaugusel. Nii mõnus on tööle jalutada! Nõnda põletab kaloreid ja mõte hakkab kuidagi kiiremini liikuma. Aga hommikul magad sa alatihti sisse ... Ja pärast pead ju rasket poekotti tarima. Jah, tramm on tõesti mugavam.