“Näljamängude” staar Jennifer Lawrence tunnistas ajakirjale Glamour antud intervjuus ausalt, et talle tõesti ei meeldi öelda “mulle meeldib treenida!”
“Ma tahaks inimesi, kes nii väidavad, kõvasti lüüa. Filmi jaoks end vormi ajada on lihtne, siis antakse sulle treener, kes ütleb, kuidas ja millal treenida ning inimesed, kes ütlevad, mida ja millal tohid süüa,” kirjeldab ta. Näitlejatar kinnitab, et on valmis küll treenima, kuid dieeti pidada ta ei taha — näljasena ei ole võimalik tööd teha.

Näitleja ja modell Molly Sims on öelnud, et tema ülikuum figuur on tulnud raske töö ja vaevaga. Ta treenib vähemalt viiel päeval nädalas 60-90 minutit ning peab kiudaineterikast ja madalakalorilist dieeti.

Supermodell Adriana Lima šokeeris kõiki, kui rääkis, kuidas end Victoria`s Secreti šõude jaoks tippvormi viib. Enne pesušõud teeb Lima kaks korda päevas trenni, on rangel vedelikudieedil ning 12 tundi enne etendust loobub igasugusest vedelikust. Kuid ta rahustab lugejaid kohe: “Ma ei ela sellises rütmis aasta läbi. Kui šõu on möödas, söön ka mina jälle normaalselt!”

Julianne Moore on kõhnuse idealiseerimisest tüdinud. “Ma näen palju vaeva, et oma karmi dieediga leppida. Vihkan dieedipidamist ja vihkan, et ma pean olema rolli saamiseks “õiges mõõdus!” Olen pidevalt näljane. Kuigi ma ise pean end saledaks, on filmimaailm ilmselt teisel arvamusel. Usun, et kõik näitlejannad on pidevalt näljased!”

Jessica Simpson, kes võttis rasedusega tohutult juurde, nautis võimalust lõpuks ometi oma isudele järele anda ja süüa, mida hing ihaldab. Tema ei andnud järele Hollywoodi pingele üheksa raseduskuu vältel endiselt piitspeeneks jääda ning sõi, kui isu oli. “Muretsen kaalulangetuse pärast siis, kui laps on sündinud,” ütleb ta. 

Jessica Albale mõjus rasedus aga väga positiivselt. Naine, kel minevikus oli raske oma välimusega leppida ja kes tundis end väga ebakindlalt, on pärast sünnitust enesekindel ja  rahulolev. “Olen õppinud oma keha armastama ning ei pööra välimusele enam nii palju tähelepanu.”

Sofia Vergara: “Mu välimus on mu karjääri juures väga suurt rolli mänginud. Ma ei häbene seda välja öelda — välimus on avanud mulle nii mõnegi ukse. Samuti tean ma seda, et kui minus ei oleks peale ilusa välimuse veel midagi, ei oleks ma täna siin!”

Jessica Biel on tuntuks saanud oma avameelsete paljastustega oma ränkadest treeningutest ja ülitervislikest toitumisharjumustest. Ta tunnistas ajakirjale W, et mõnikord on temagi liiga kaugele läinud. “Nüüdsest on kõik teisiti — toitun ebatervislikult! On aeg hakata pahaks!” naerab ta.

Emma Stone tunnistas, et ka tema on oma keha suhtes ebakindel ja teeb kõvasti trenni, kuid on vahepeal endale ka vabamaid perioode lubanud. "Jooksmist ma vihkan, see on põlvedele väga halb. Naudin ujumist ja jõusaalis lasen endast kogu sisse kogunenud viha välja."

Allikas: Shape.com