1. Vaata järele, mis kuupäevaks saavutad oma eesmärgid

Vali enda jaoks tempo, mis on piisav, et näha motiveerivaid muutusi ning teisalt selline, et sa ei tee endale liiga ega vii keha stressi. Stressis keha hakkab ju keharasva iga hinnaga kinni hoidma (seepärast unusta kõik kavad, mis lubavad sulle 10 kg kuus kaalukaotust).

Meie oleme siin selleks, et teha sinu elu kergemaks. Oleme ka realistid. Me ei ütle, et see tuleb ülemõistuse kergelt, ent võtame sinult ära vajaduse liigselt mõelda ja pead murda. Me lubame, et viime sind kohale. Teeme sinuga diili! Alusta täna. Olgu vajaminev aeg siis kuu, kaks või kolm, on see siiski väga lühike aeg sinu elust. Pärast seda tunned ennast enesekindla ning rõõmsana.

2. Tee see otsus täna!

Sa suudad muutuda vaid siis, kui sa otsustad muutuda. Ütle iseendale…

Jah, ma suudan!

Jah, ma tahan!

Jah, ma teen kõik ja saan sellega hakkama!

Abi pole mitte ühestki toitumiskavast, kui sa ise pole otsustanud muutuda.

Veeda selle lühikese perioodi jooksul reede õhtud pigem treenides, kui ööklubis möllates.

3. Visualiseeri

Meie huvi on, et sinu tulemused oleksid püsivad. Seepärast ei ole mõtet keharasva langetamisega kiirustada. Kuni 1 kg nädalas on piisavalt mõistlik tempo. Targalt süües kaotad eelkõige keharasva ning sinu lihased jäävad kõik kenasti alles.

See on tulevikku silmas pidades äärmiselt tähtis.

Kui kaotad dieediga ära oma lihased, võid olla kindel, et kaotatud kilod tulevad mingil hetkel kindlasti tagasi. Ja veel üks hea uudis- mida rohkem on sul lihaseid, seda rohkem võid süüa, kaalutõusu kartmata.

Kui muretsed, et see kuni 1kg nädalas ei ole väga motiveeriv, siis kujutle see kaotatud keharasv ümber võipakkideks. Nädalas 4-5 võipaki jagu rasva minemaviskamine tundub juba palju mõnusam.

4. Toitumine täpseks

Keharasva vähendamine on enamjaolt seotud ikkagi toitumisega. Kui sööd liiga palju, võtad kaalus juurde. Kui sööd liiga vähe, läheb keha stressi ja hakkab samuti keharasva igal võimalikul juhul salvestama.

Seepärast tuleb süüa täpselt nii palju, et keha tunneb ennast hästi, sinul on kõht täis ning keharasvad põlevad. Ja ise seda paika panna on äärmiselt keeruline ja ajamahukas.

Aga ära muretse. Me anname sulle ise kõik kogused ja toiduained ette. Sina ei pea oma pead vaevama. Vali lihtsalt ligi 300 retsepti seast endale meeldivaimad ja “anna minna”. Kui pabistad, et sul ei ole aega kokata, siis ära muretse.

Soovi korral võid ühte ja sama sööki süüa mitu korda päevas. Meie toidukorrad on kõik kaloraaži poolest identsed ning toitainete mõttes sarnased.

Me jätame sulle on vabaduse valida.

Teiseks on sul võimalik vahetada retseptide sees ka toiduained. Kui ei soovi süüa riisi, söö kartulit. Kui sa ei soovi süüa sealiha, söö hoopis kalkuniliha. Kogused loomulikult muutuvad vastavalt erinevatele toiduainetele. Võid kombineerida endale kümneid tuhandeid erinevaid retsepte.

Kusjuures olime Eestis esimesed, kes selliseid võimalusi toitumiskavasiseselt pakkuma hakkasid.

Täpse toitumiskava jälgimise eest saad auhinnaks saad korra nädalas süüa, mida vaid soovid. Kasuta lihtsalt ära oma patutoidukord.

5. Treeni vähemalt 4 korda nädalas!

Vormi saab ka pelgalt toitumisega. Ent tee tänasest alates vähemalt 4 trenni nädalas. Võid valida nii koduste kui ka spordiklubi treeningute vahel.

6. Jäta alkohol oma menüüst täiesti välja

Üks korralik pidu rikub kõik eelneva nädala pingutused. See vist ütleb kõik. Milleks raisata mõne tunni sumina pärast kogu nädala töö? Jäta välja isegi vein. Ega see halvaks ei lähe.

Kusjuures võib juhtuda, et sa pärast ei soovigi. Alkoholist loobumine ei ole üldsegi nii raske. Tuleb ainult otsustada! Veelkord, võta täna see kuu-kaks, paranda oma tervist ja meelt ning läbi selle pikenda oma eluiga. Mitte kuu-kaks, vaid aastaid.

Võta meie väljakutse vastu!