1. Joo rohkem vett! See on nii lihtne ja peaaegu tasuta, kuid ometi ei viitsita seda eriti teha. Vesi aitab väljutada mürke ning niisutab meid ka seespidiselt. Kõige parem on juua vett tükikese sidruniga — nii kiirendad ka ainevahetust!

2. Söö puuvilju! Need on maitsvad ja tervislikud, nii et järgmine kord, kui sul on isu kommi, šokolaadi või saiakese järele, võta hoopis mõni maitsev puuvili. NB! Ka puuvili on toit ja sellega, nagu iga toiduga, ei tasuks samuti liialdada.

3. Vähenda portsjoneid. Tee terve võileva asemel pool, tõsta kolme lusikatäie asemel kaks ja nii edasi. Tuletades endale pidevalt meelde, et sööksid õige pisut vähem, jätad sisse söömata üpris arvestatava hulga kaloreid.

4. Vaheta snäkid välja. Unusta krõpsud, jäätis, kommid, šokolaadid ja juustud ning tervita oma menüüs puu- ja juruvilju madala kalorsusega dipikastmega. 

5. Kui kohv, siis must. Ei mingeid piima ja suhkru sisse uputatud latte’sid. Kui sa ei suuda juua tavalist musta kohvi natukese koorega, pole sul nii väga seda kofeiini tarviski.

6. Käi jala. Kõnni üks peatus ise, käi koera või lapsega vähemalt tunnike päevas väljas jalutamas, sõida nädalavahetusel rattaga või matka rabas. Liigu rohkem värskes õhus, nii on ka öine uni magusam.

Allikas: allwomenstalk.com