Pese hambaid
Tundub banaalne, kuid hammaste pesemine paneb ka kõige laisema keha trenni minema. Seepärast võta hambahari välja ENNE kui otsustad, kuhu või kuidas sa treenid. Katseta ning saadki omale salajase trennirelva.
Pane selge mugavad dressid
Külm ja pimedus tekitavad ebameeldivust? Pane selge pehmed fliispüksid, tuulejakk ning paksud sokid. Kõrva kõrvaklappidest lemmikmuusika või juturaamat ning vastumeelsest tegevusest saab hoopis mõnus. See, et veerand tunni pärast sul palav hakkab, ei ole vaja ette muretseda. Juba kõndides on endorfiinide tase tõusnud ning siis ei häiri see sind eriti.
Kasuta ära oma sõpru
See pole nii teaduslik, kuid korduvalt igapäevaelus tõestatud: leppige kokku aeg ning koht. Seejärel on juba tunduvalt raskem treening ära jätta ning ka tahtmine treenida on suurem.
Kergem ongi kergem
Leia treening, mis tekitab kõige vähem soovi kõrvale hiilida. Otsusta seda treeningut ka teha. Arvatavasti on see sama ala, mida ka viimati tegid, kuid sellest ei ole midagi. Täpselt nagu muude asjadega elus on pimedal ajal oluline, et üldse midagi teed ning seda kõige väiksema vastumeelsusega.
Viimane nipp lootusetuse korral
Kui miski ei aita, on viimane võimalus, mis võib tunduda veidi desperaatne, uuri oma „sõprade“ treeningpäevikuid. Kindlasti on mõni, kellega end võrdled, sinust just rohkem treeninud või on aasta lõikes ajaliselt rohke trenni teinud. Seda ei ole võimalik lubada, ainuke võimalus on riided vahetada ja trenni minna.

Allikas: jogg.se