1. Söö terve saiakese asemel pool ning vali võimalusel alati täisteratooted.

2. Eelista kalkuniliha.

3. Tupsuta köögirätikuga praetud toitudelt rasv ära.

4. Eelista pošeeritud mune praemunadele.

5. Kasuta väikseid taldrikud — su aju arvab ikka, et taldrikutäiest piisab, olgugi, et taldrik on väiksem.

6. Näri toiduvalmistamise ajal nätsu, et vältida näksimist.

7. Õli asemel maitsesta salatid sidrunimahlaga.

8. Kohvi või tee maitsestamiseks vali suhkru asemel hoopis kaneel.

9. Sünnipäevapidudel palu endale tõsta kõige väiksem koogitükk.

10. Hoia alati kotis puuvilju või pähkleid, et ei tekiks isu ja tahtmist krõpsupaki või muu ebatervisliku järele minna.

11. Vahukoore ja šokolaadi asemel kaunista koogid marjadega.

12. Kui ostad liha, vali kõige taisem tükk.

13. Asenda rasvane hapukoorekaste hummusega.

14. Tuunikalakonserv olgu omas mahlas või vees, mitte õlis.

15. Jäta meelde, et grillitud toidud on paremad kui praetud ja küpsetatud.