Kuigi kodust kraanivett võib juua, lisatakse veepuhastusjaamades veele üha enam kemikaale, et saavutada n-ö puhas maitse, lõhn ja läbipaistvus. Kemikaalidega vee „puhastamine“ langetab aga oluliselt vee kvaliteeti ja häid omadusi organismile.

Selle asemel, et haarata tavalise veepuhastuskannu või pudelivee järele, võiks eelistada aluselist vett, mis rahuldab keha veevajadust tunduvalt efektiivsemalt.

Inimorganism vajab looduslikku lisatuge

Paljud igapäevased toiduained on happelised, Liigsest happelisusest vabanemiseks vajab inimorganism lisatuge. Liiga kõrge happe sisaldus organismis toob kaasa terviseprobleeme, mis on seotud põletikega organismis ja ebaregulaarse lipiidide metabolismiga, mis on üks esimesi ainevahetushaiguste tekkimise põhjuseid. Liigne happelisus takistab organismi normaalset talitlemist, soodustades kolesterooli kogunemist, rasvade ladestumist ja aeglustades rakuainevahetust.

Joo kvaliteetset aluselist vett ja astu suvele kergemalt vastu!

Ameerika teadlase, mikrobioloog Robert O. Youngi sõnul on tööstusühiskonna epideemiline ülekaalulisus organismi liigse happelisuse tulemus. Organismi loomuliku happetasakaalu häirimine happeliste toitudega koormab keha tohutult. Selle tulemusena hoiab keha rasvarakke kinni, et neid neutraliseerida. Keha rakendab mõned rasvamolekulid energiatootmisesse, kuid ülejäänud talletuvad ja kaasneb kehakaalu tõus.

Kaalulangetamise traditsioonilised meetodid pole organismi happelisuse puhul kuigi edukad — väiksemad toiduportsjonid vähendavad liigsete hapete tarbimist minimaalselt. Kaalu langetamiseks tuleks vältida organismi üldist happelisust suurendavate suhkruasendajate ja dieettoitude tarvitamist. Keha happelisus ei alane ka rasva tarbimise piiramisega.

Aluselise vee joomine aitab tasakaalustada keha pH taset. Lisaks aitab aluseline vesi vähendada liigset rasvarakkude talletumist, vabanedes happeliste jääkide senisest kuhjumisest. Normaalne pH tase organismis kaotab vajaduse hoida kehal rasvakihti, mis kaitseks rakke.

Optimaalses koguses aluselise vee tarbimine võib langetada kehakaalu esimese nädala jooksul kuni 2,5 kg, kuna organism ei luba happelistel rasvarakkudel enam ladestuda. Seega aluselise vee joomine ja tervislik eluviis aitavad jõuda soovitud kehakaaluni!

Devin on Eestis ainus naturaalselt kõrge pH tasemega vesi (pH 9,4) ning on saadaval kõigis hästi varustatud poodides üle Eesti.

Jaga
Kommentaarid