Inga on noor naine, keda elu pole kunagi hellitanud. Talle on varasest noorusest peale öeldud, et sellise välimusega naine ei leia niikuinii endale kedagi kõrvale. Ja ta pole saanud ise ka midagi oma välimuse muutmiseks teha, sest Inga elab vaeselt ega saa endale lubada ei hambaravi ega kõvera nina operatsiooni.

"Olen nii ebalev, kui asju pean ajama, loomult olen elav, aga võõraste ees tõmbun tagasi," möönab naine ise. "Teiste arust olen ma ikkagi kole. Hambad on mul ju täitsa katki. Aasta tagasi murdus ka esihammas ära, mistõttu peidan oma suud ja häbenen seda teistele näidata."

Paraku polnud Ingal juba lapsepõlves hammaste eest hoolitsemise harjumust ja tulemus on nüüd näha, kuid puuduvad hambad pole ainuke probleem, mille tõttu ta saate poole pöördus. "Tahaksin nii väga, et saaks nina sirgeks ja kõrv on mul ju ka peast eemal. Kõrv tuleb esile siis, kui patsi teen, aga peidan selle juustega kuidagi ära," selgitab ta ise tehtud otsust.

Inga nina on õnnetuse tõttu kõver olnud juba teismeeast saati. "Tulin kooli jõulupeolt ja kukkusin näoga vastu asfalti, tundub nagu ninaots oleks ka lahti," meenutab naine. "Ja siis on mul neli varvast, väikseid varbaid ei ole. Ma ei too seda esile, aga mu elukaaslane mõnikord ütleb, et "oi, näe, mu naisel on neli varvast, vaadake kõik!" Appi, ma ikka nii häbenen seda!”

Ta tahab ennast ja oma elu muuta, et enda pisipojale paremat tulevikku pakkuda. Viimane võimalus tema jaoks on saade "Minu Imeline muutumine".

Juba täna õhtul kell 21.30 näeme TV3 saates „Minu imeline muutumine”, et ka selliseid probleeme saab lahenadada ja Ingast saab saate lõpuks väike armas printsess.