Poja sai mul käia neli päeva lasteaias, nüüd oleme vähemalt nädala kodused, sest nohu ja köha kimbutavad. „Õnneks“ on õues väga kehvad ilmad ning poja ei trügi kogu aeg õue. Ta püüab mul ju väga iseseisev olla: paneb vesti selga ja papud jalga ning muudkui aga läheb! Aga kuna vihma enamuse ajast sajab, siis ta on aru saanud, et ei ole eriti mõnus siis õues olla.

Laupäeval toimus meil külas külapidu. Selle peoga tähistasime oma küla 80ndat aastapäeva (meil suhteliselt noor küla), toimus külaraamatu esitlus ning panime selle toreda koosviibimisega punkti kaunile suvele. Toimusid väikesed sõnavõtud, esines Rae valla meesansambel Kuldne Õhtupäike ning raamatu autor jagas soovijatele raamatutesse autogramme. Kohale olid tulnud paljud endised ja praegused külaelanikud ning muidugi ka sõbrad ja naabrid teistest küladest.

Ühislaud, mis meie küla pidudel on juba traditsiooniks saanud, oli seekord samuti väga rikkalik. Kuna aga mul toimetamist küll ja veel, siis olin laua pealt hea-parema proovimisega väga tagasihoidlik, aga küla firmakoogiks olevat Napoleoni kooki sõin küll ja kohe kaks tükki! Üle pika aja sai ka endale vahuveini lubatud ning see tegi peomeeleolu veel ülevamaks. Järgmisel päeval olin küll näljasem, kui tavaliselt, aga suutsin tubli olla ja mitte end kurguni täis süüa.

Ühel päeval tegin ühe maitsva kalaroa, mille retsepti olin Kaja käest saanud. Selleks ostsin külmutatud pangasiuse fileed, sulatasin korralikult üles, nõrutasin vee välja ja panin fooliumi peale. Maitsestasin soola, sidrunipipra, sidruni ja tilliga. Kala peale panin hakitud paprikat(Kaja soovitas veel porrut) ja tükeldatud krabipulki. Kõige peale 100-150g sulatatud juustu. Siis katsin kogu kupatuse fooliumiga ning 200kraadi juures küpsetasin umbes 30min. Kõrvale pakkusin küpsetuskotis valmistatud kartulisektoreid, millele lisasin rohkelt küüslauku, soola ja Maggi maitseainetesegu ning ei tilkagi rasvainet. Pärast söömist abikaasa kiitis, et nii maitsev toit ja ütles, et see minu "dieeditamine" on meie pere menüüle väga hästi mõjunud ning talle väga meeldivad pisut teistmoodi toidud. Nüüd on vaja veel suurem poeg ära harjutada uute toitudega(ta rohkem kartuli ja hakklihakastme sõber), siis olen ise ka väga rahul.

Oma eelmise nädala lubadusest, et hakkan kahel korral nädalas kepikõndi tegema ning kahel korral kodus võimlema, olen täitnud pisut üle poole. See tähendab, et kepikõnniga on kõik hästi ja ilusasti ära tehtud, aga nende koduste harjutuste kohta, mida ma teen, ei saa kindlasti öelda, et see võimlemine on. Aga pole hullu, järgmine nädal algavad pilatese treeningud.

Ühel õhtul läksin kepikõnnile siis, kui veidike vihma tibutas. Selga panin väga hea vetthülgavast materjalist jope ja jalga oma Easy Tone papud. Poole kõnni pealt sain ühe korraliku sahmaka vihma, aga kui koju jõudsin, olin kuiv, kui välja arvata õrnalt lirtsuvad jalad. Vastab täitsa tõele, et ei ole kehva ilma, on kehv riietus. Ma isegi täitsa nautisin sellise ilmaga väljas jalutamist. Peale 1,5 kuud intensiivset Easy Tone jalanõude kasutamist minule isiklikult tundub, et minu jalad ja tagumine pool on märgatavalt kenamaks muutunud. Ja ma siiralt usun, et osaliselt on see tänu nendele jalanõudele.

Olge mõnusad! Teie kõik!