Kuna praegune töötempo on ikka veel laes, siis ka trennitegemine on minu jaoks raskem — pärast pikka tööpäeva tahaks lihtsalt olla ja puhata. Eks see muidugi on minu enda laiskus, sest alati jõuaks rohkem teha ja käia, aga eks see inimeseloom on juba kord selliseks laisaks ja mugavaks loodud. Õnneks on minu tööpäevad liikuvad ja kontoris istumist ei tule väga palju ette.

Kohtusin ka Kaaluabi.ee toitumisnõustaja Kaja Maantoaga, kellega viisime läbi ka järjekordsed mõõtmised, mis jätkuvalt näitavad kahanemismärke, mille üle on mul igati hea meel.

Mõõdunumbrid sel korral on siis järgmised:

Rind: 95,5 cm (-15,5cm)
Keskkoht: 92 cm (-12cm)
Puus: 103 cm (-11cm)
Käsi: 29 cm (-3,5 cm)
Reis: 59 cm (-4,5cm)

Nagu eelnevatest numbritest näha, siis kõige enam on läinud rinnaümbermõõdust ja keskkohast. Nüüdseks on mul siis ikka välja kujunenud juba ka keskkoht, mitte suur ümmargune pall! Rõivakauplustes on samuti märksa rõõmsam meel käia, kuna enam ei ole seda probleemi, et mul sealt midagi valida ei ole ja riided istuvad seljas märksa paremini. Loomulikult on mul veel pikk tee käia, aga siiski olen oma tulemusega rahul.

Kaalunumber näitas seekord 78,8 kg (-13,5 kg)!

Ka kaalunumber on ikka veel langemas ning pole seisma jäänud , vaatamata vähesele füüsilisele aktiivsusele ja mis seal salata — ka toitumist ei jälgi ma enam nii rangelt. See muidugi ei tähenda, et ma topin suhu seda, mis ette juhtub ja ennast ei piira. Ilmselt ongi see hea, et ma olen algusest peale võtnud seda asja rahulikult ja ekstreemsustest olen hoidunud. Tasa ja targu tähtede poole, nagu öeldud!