Toitudest olen juurde leidnud enda jaoks kusskussi, nädalavahetusel tegin näiteks täidetud suvikõrvitsat kuskussi, juurviljade ja veisehakklihaga. Kuna minu magu enam nii palju toitu vastu ei jaksa võtta, sai toitu päris suur hunnik ja sain seda lausa neli päeva süüa. Tervislik, maitsev ja kiiresti valmistatav!

Väga tänulik olen ma ka oma sünnipäevakingituse blenderi üle: Olen proovinud erinevaid smuutisid valmistada ja olengi asendanud 1 toidukorra päevas hoopis mõne värske ja tervisliku smuutiga!
PS! Kui juurde lisada peotäis kaerahelbeid, annab see ka lisaenergiat näiteks trenni tegemiseks!

Olen ka suuremat rõhku trennile pannud: kuna ilmad on juba nii mõnusalt kevadised ja soojad, üritan võimalikult palju trenni ka õues teha.  Sellel nädalal olen lausa kolm korda väljas jooksmas käinud, mõeldes juba 17. maile, kui toimub Maijooks, millest kindlasti osa võtan. 
Ma ei oleks osanud eal arvata, et mulle jooksmine niiviisi meeldima hakkab ja ma vabatahtlikult lähen üksinda õue jooksma. Kuna elan Nõmmel, siis on jooksurada mulle kodule lähedal ja saan iga kell oma tossud jalga pista, kõrvaklapid pähe suruda ja omas tempos sörkida. Kasutan ka mobiilirakendust Endomondo, mis mulle klappidesse kilometraaži ütleb, ning tänu sellele on mul ka lihtsam jälgida, kui kiires tempos ma jooksen.
Jõusaalis käin samuti 3-4 korda nädalas: 1 neist siis rühmatreening (Step või ringtreening) ning ülejäänud korrad teen oma jõusaali seeriate kava.

Enesetunne on päev-päevalt aina mõnusam ja kergem ning tänu sellele on ka liikumine aina lihtsam.
Kindlasti soovitan teistel rohkem liikuda — alati leiab selleks aega ja jõudu, kui vähegi tahtmist on — leia endale sõber või trennikaaslane, sest koos on lihtsam!

Kaaluabi.ee toitumisnõustaja Kajaga kohtun üle nädala ning seetõttu ka sellel nädalal ei kirjuta ma oma mõõtudest, kuid kaalunumber näitas eile trennis aga järgmist: 83,8 kg — kokku -8,5kg!
Olen selle tulemuse üle jällegi väga rahul, kuigi tean, et tegelikult on see ikka veel päris suur number ja tööd on veel palju, kuid siiamaani on kaal olnud siiski languses ja väga mõnusas tempos alanenud — kes ei ole kursis minu projektiga siis minu eesmärgiks on kaotada 20-25 kg kuue kuuga. Praeguse tempoga olen ilusasti graafikus ning selle üle on mul ainult hea meel! Tark ei torma — see kehtib ka kaalulangetajatele!

Soovin teile kõigile ilusat nädalat ja helget meelt!