Eelmine nädal oli suhteliselt keeruline, kuna oli sõbrapäev ja sinna sisse jäi ka päris mitu kohvikukülastust. Eks selle väljas söömisega ongi pisut keerulisem — ega täpselt ju ei tea, mis seal toidu sees on ja kui palju ta kaloreid võib sisaldada. Siit ka väike vihje kohvikute/söögikohtade omanikele: kindlasti oleks tervitatav paljude klientide poolt kalorisisalduse info menüüs!

Ise aga üritasin võimalikult korralikult jälgida, et saaksin ikka võimalikult korralikult hakkama — minu valikusse langesid nii kõrvitsa püreesupp kui ka pardi rinnafilee mooritud juurviljadega. Samuti lubasin endale klaasi valget kuiva veini ja magustoiduks besee sidrunikreemiga. Kusjuures see tundus minu jaoks nii magus, et sõin ära ainult 1/3 magustoidust!

Kolmapäeval tegime ära Kajaga ka mõõtmised ja mõõdud jäid põhimõtteliselt samaks, välja arvatud rinnaümbermõõt, mis on jällegi 2 cm võrra vähenenud! Eks ma pisut pettunud olin, aga samas on see ikkagi ilus tulemus ja Kaja lohutas mind, et sentimeetrid hakkavadki erinevatel aegadel erinevatest kohtadest minema. Kahju ainult, et läheb ikka sealt kust ma ju ei tahaks, et läheks.

Loodan, et järgmisel nädalal saan siiski paremaid tulemusi näha! Samas, ma olen alles seda kõike teinud vähem kui kuu aega, nii et tark ei torma! Kõige tähtsam ongi see, et ma ei laseks endal pead norgu. Kui see nädal ei läinud nii hästi, siis tuleb järgmisel nädalal olla tublim ja küll need tulemused tulevad! Rõhutan siinkohal veel kord, et minu eesmärk on muuta elustiili, mitte ainult kiiresti kaalust alla võtta, niiet kes tahavad nüüd minuga riidlema hakata, et miks tulemusi näha ei ole, siis mina ise jälle arvan, et -2cm on ka väga tubli tulemus!

Siin siis numbrid:

Käsi: 32,5 cm (0cm)
Rind: 109cm (-2cm)
Keskkoht: 102 cm (0cm)
Puus: 112cm (0cm)
Reis: 63,5 (0cm)
Kokku: -2cm!
Kaal: 89,1 (-1,2kg)

Ka kaalunumbriga olen ma väga rahul, isegi kui oli natuke laisem nädal ja ma nädalavahetusel trennis ei käinud. Sellel nädalal aga üritan vähe intensiivsemalt trennis käia ja juba järgmisest nädalast on ka Eva puhkuselt tagasi ning siis teeme ära koormustesti, mida ma samuti väga ootan!

Toitumisest. Vaadates sellenädalast toitumispäevikut, siis pean pisut rohkem sööma süsivesikuid — need annavad jõudu ja energiat ning hoiavad kõhu pikemalt täis. Vaikselt hakkab minu kaloraaž jõudma ka õige summani: 1560 kcal päevas minu praeguse kaalu juures. Minu menüüsse on lisandunud näiteks kapsa-hakklihahautis (ise tegin ja nii hea tuli), täisterapasta ja rukkileib. Üritan sellel nädalal ka uuesti kartuliga sõbraks saada, mida Kaja mulle soovitas.
Enesetunne on jätkuvalt hea, vaatamata sellele, et sentimeetrid läksid sellel nädalal ainult rindadest — aga eks sellega tulebki leppida.

Tore on näha, et mul on nii palju toetajaid ja pöidlahoidjaid ning olen saanud ka kirju võõrastelt inimestelt, kes on saanud minust inspiratsiooni ja samuti hakanud jälgima oma toitumist. Ja pean ütlema, et viimase nädalaga on ka Solarise MyFitness märksa inimrohkem — vahel käib lausa võitlus masinate pärast, kes enne sinna jõuab. Rõõm on näha, et inimesed siiski oma tervisest hoolivad ja ennast liigutada tahavad.

Ikka veel ootan ma kevadet ja sooje ilmasid, et ma saaksin ka õues jooksmas ja käimas hakata!