Ja ma ikka olen söönud: beseed, šokolaadi, vahvlit, erinevaid komme, pirukat, kohupiimakooki, sefiiri ja torti. Kogu aeg on mingid „tähistamised“ ja igal pool pakutakse midagi maitsvat ja eriti magusat.

Kusjuures mul ei ole kõht tühi, soolast söön nii palju kui peab, see tähendab, et jään normi piiridesse. Aga magusaisu vastu ei saanud. Magusa manustamine kestis täpselt nädal aega. Sellise suure maiustamise peale kartsin, et kaal on äkki hakanud tõusma.

Neljapäeval käisin Viimsi Spas Reeboki treeneri Kersti juures trennis, tegime seekord korraliku intervalltreeningu. Kersti oli ette valmistanud 10 harjutust, tegime nii kardio- kui lihaste harjutusi. Iga harjutust tegin ühe minuti ja nii kolm ringi ning tempo oli suhteliselt kiire. Päris hästi võttis võhmale, aga pidasin ilusasti vastu! Kersti arvas, et mul on magusa üledoos ning see treening sobis suurepäraselt minu magusa söömise maratoni lõpetama.

Pärast trenni astusin kaalule ning seekordse „patustamise“ andis mu keha mulle andeks- kaal näitas mõnisada gramm väiksemat numbrit kui eelmisel nädalal. Kersti andis mulle ka ühe nipi, kuidas magusaisuga võidelda.

Nimelt võiksin paljudesse oma jookidesse ja söökidesse lisada kaneeli, see pidavat ka meeli ergutama ning veresuhkru taset stabiliseerima. Igatahes proovin ning tassitäis teed kaneeliga on päris mõnus rüübe. Õhtuseks maiustuseks lubasin endale 150g lahjat kohupiima, millele lisasin peotäie külmutatud koduseid vaarikaid, kaks teelusikat mett ja peale raputasin ohtralt kaneeli. No on mõnus, ja esimene päev ongi möödunud ilma küpsiste-kommideta!

Ikka väga mõnus on olla, kui olen 14kg kergem! Liikuda on mõnus, riided istuvad ilusasti selga ja abikaasa kiidab minu tublidust ja saavutusi. Ka sõprad ja tuttavad ei ole komplimentidega kitsid. Nüüd on jäänud veel mõned kilod(nii 4-5) maha raputada ja siis olen endaga ise superrahul.

Ja kuidas mul see kaalu langetamine välja tuleb, sellest hakkan ülevaadet andma nüüdsest üle nädala ja nii jõuludeni välja.

Naistekaga Kaalust Alla projekt oleks pidanud tegelikult sel nädalal läbi saama, kuid Riina on olnud nii tubli, et Naistekas, Kaaluabi ja Reebok koos Viimsi Spaga otsustasid projekti aasta lõpuni jätkata, et Riinale veel viimaste kilode kaotamisel abiks olla. 

Riina

Selline nägi Riina välja 14 kilo raskemana, foto on tehtud tema kaalulangetusprotsessi algul. Esimene foto on tehtud paar nädalat tagasi. Muutus on olnud tohutu!