Kaloritega on üldse mul ikka veel mure, et ei söö neid korralikult täis. Kolmapäevasel kohtumisel Kajaga vaatasimegi mu igapäevase menüü üle ja ta andis mulle häid näpunäited, mida jälgida. Jagan ka mõnda teiega!

1. Vaata retseptiraamatuid/ideid internetist! Nii on sul pea igasuguseid häid mõtteid täis ja saad sealt valida tervislikke ja maitsvaid toite, mis just sulle maitsevad.

2. Kui retseptid valmis vaadatud, koosta ostunimekiri! Ostunimekirjaga on poes märksa lihtsam tegutseda, samuti on see ka soodsam sest kui teha suuremad portsud, jagub seda ka kauemaks!

3. Söö „häid“ kaloreid (avokaado, pähklid jms), nii ei pea muretsema selle pärast, et kalorid täis ei tule. (Minul just see probleem alguses tekkiski, et pelgasin pisut igasugused toite osta ja mõtlesin, et peaksin ainult salatist ja väherasvastest toitudest oma kõhu ja kalorid täis saama. Reaalsuses ma ei jaksa seda kogust ära süüa ja selle pärast lisangi oma toidule näiteks seemneid!

Need on sellised lihtsad näpunäited, mis minule kindlasti abiks on. Kuna minu tahtmine on ikkagi muuta oma elustiili, mitte ainult kuus kuud trenni teha ja õigesti toituda, üritan ma teha valikuid mis mulle meeldivad. Ei ole mõtet oma elu kohe drastiliselt muutma hakata — 1 samm korraga ja nii harjubki sinu keha ja vaim uue elustiiliga! 

Ja nüüd trummipõrinaga.. Numbritest!

Nädala jooksul on muutused järgmised:
Käsi: 32,5 cm (0cm)
Rind: 110 cm (-1cm)
Keskkoht: 102 cm (-2cm)
Puus: 112cm (-2cm)
Reis: 63,5 (0cm)
Kaal: 90,3 (-0,5 Kg)

Olen väga rahul nii kaalunumbri kui mõõtudega! Kuigi arvasin, et kaal on pisut rohkem alla läinud, ei ole ma ikkagi kurb, sest tegelikult ongi ju soovituslik kaotada kuni 0,5 kg nädalas — mida rahulikumalt kaalunumber alla läheb, seda vähem on tõenäoline, et ta tagasi tuleb! Kõige rõõmsam uudis on ikkagi ju see, et sentimeetrid kaovad. Ka Kaja sõnul on see väga tubli tulemus! Muidugi oli mul sel nädalal ka hea meel näha, et vanad teksad lähevad ilusasti jälle jalga ja ka püksirihma sain ühe augu võrra tagasi tõmmata!

Ees on ootamas rohkelt trenni, sõbrapäev ja mitmeid retseptikatsetusi. Ootan juba pikisilmi kevadet, et ka õues trenni teha saaks! Seniks aga treenin 4-5x nädalas Myfitnessis, kus on endiselt väga mõnus ja toredad rühmatreeningud!

Teile soovin kõigile toredat valentini-nädalavahetust ja proovige siis maiustustega piiri pidada ja ärge tervet kingitud kommikarpi ühe õhtuga nahka pistke!

Tervitustega

Gerda