Kaalulangetamise projekti alguses oli minu riiete suuruseks 44-48. Lemmikväljendiks hakkas kujunema ütlus, et XXL suurus on mulle väike. Nüüd mõned päevad tagasi ostsin omale uued teksad numbriga 40 ja jalas istuvad suurepäraselt! Kuna olen olnud edukas kaalulangetaja, siis Kaaluabi.ee poolt sain kingituseks kena soengu, uhke meigi ja lõbusa pildiseeria minust. Päris tore kogemus oli ja ootan juba huviga, et näha, millised need pildid välja tulid.

Sõbrannadega on mul väga vedanud. Ja et neile teada anda, kui väga ma nende toetust hindan, siis võtsin neljapäevasel päeval Keiu ja Gerli endaga kaasa Viimsi Tervis Spasse, et teha üks korralik trenn minu personaaltreeneri Kersti juhendamisel. Ja trenn oli korralik! Pea poolteist tundi tegime tublisti ja püüdlikult sporti ning pärast seda mõnulesime spa saunades ja basseinides.

Iga aasta detsembri algul korraldatakse firmas, kus ma töötan, töötajatele jõuluõhtusöök Lõuna-Rootsis. Pakutakse ohtralt traditsioonilist rootsi toitu. Kuna aga enamus toitudest nägid „imelikud“ välja ja nimetused olid rootsikeelsed, siis valisin lauapealt palasid, mis olid tuttavad või tundusid usaldusväärsed. Eelroaks pakuti palju erinevaid kalaroogi, lihast ja lihamoodi massist valmistatud palasid, mitmeid juustusorte ja köögivilju erinevates marinaadides.

Põhiroaks on rootslaste jõululaual sealiha, pisikesed grillvorstikesed ja kahte sorti kapsast. Magustoiduks pakutakse tavaliselt riisipudingit moosiga, palju erinevaid karamelle, kuivatatud puuvilju ja šokolaadipalasid. Olid veel liivataigna korvikesed, mille võis täita maitsestamata vahukoorega. Mina isiklikult olen suur kalatoitude austaja, ning siis piirdusingi enamjaolt kalalaualt suupistete degusteerimisega. Proovisin ka natuke lihalaualt, aga see ei avaldanud mulle erilist muljet, nii et jäin kala söömise juurde. Magustoiduks valisin traditsioonilise riisipudingi, mis mulle väga maitseb, ning mõned huvitavamad kommid, mis ei olnud kõik nii head, kui arvasin. Järgmisel päeval veetsime veel ühe toreda päeva Kopenhaagenis, nautisime jõulumelu ja tundsime end hästi.

Ootan pikisilmi, et lumi tuleks maha. Ma olen nii tüdinenud sellest pimedast ajast. Lumi ja mõned miinuskraadid(nii 7-10) teeksid minu meeled palju rõõmsamaks ja erksamaks. Ning võib-olla siis poeks ka minu põue selline mõnus jõulutunne.

Sellise foto saatis Riina meile aprillikuus, kui ta avaldas soovi Naistekaga Kaalus Alla projektis osaleda:

Riina projekti alguses

Ja sellise foto saatis Riina eile: 

Riina nüüd