Tihti on ebakindlus tingitud ka sellest, et arvatakse, et meeste meelest ei ole need kehaosad või märgid kehal atraktiivsed, aga tegelikult armastavad mehed neid asju naiste kehade juures palju rohkem kui naised ise.

Mis need kehaosad või märgid naise kehal siis on, mille pärast ei ole vaja ennast ebamugavalt tunda?

Sangad: osad naised vihkavad neid üle kõige, sest mõndadele tekivad need kergesti, aga lahti saada on neist raske. Meeste arust on need aga armsad.

Venitusarmid: neid ei ole vaja häbeneda, õige mees armastab sind nendest hoolimata.

Tselluliit: kuna seda leidub ka väga peenikestel naistel, ei ole vaja selle pärast üldse muretseda. Mehed ei pane enamasti seda tähelegi.

Kannikad: liiga väikesed? Liiga suured? Mehe arvates on su tagumik suurepärane.

Naeratus ja hambad: enamik mehi armastab naiste puhul naturaalsust ja sa ei pea häbenema hambaid, mis ei ole säravvalged. See tundukski vale.

Nägu ilma meigita: sama lugu mis eelmise puhul, meeste meelest on naturaalselt ilus naine palju kenam kui meigiga.

Reied: osad naised kardavad, et need on liiga suured. Päris kindlasti on need aga sinu ülejäänud kehaga proportsioonis ja karta pole midagi.

Käed: lotendavad käsivarred? Ise näed neid kindlasti hullemana kui nad tegelikult on.

Sünnimärgid: nende juures ei ole midagi häbeneda, vahet pole, kui see asetseb ebatavalises kohas või on keskmisest suurem.

Jalad: ka jalgade puhul leiavad naised mitmeid vigu, aga milleks? Armasta neid parem sellisena nagu nad on.

Huuled: osad naised on õnnetud, et huuled on liiga täidlased, teised jällegi on kurvad, et huuled pole piisavalt täidlased. Sinu mehe arvates on sul aga kindlasti ideaalsed huuled.

Juuksed: peaaegu mitte ükski naine pole oma juustega rahul, aga enamik mehi on oma kallima juuste, nende pikkuse, tiheduse ja lõhanga väga rahul.

Allikas: Awarenessact