Vanad riided ei istu enam kenasti
Kas su lemmikteksad, mis olid enne perfektselt ümber ja isegi pigistasid veidi keskkohast, vajavad hädasti vööd? Siis rõõmusta! Su riidesuurus on kahanenud numbri võrra.

Sul on rohkem võhma
Veel paari kuu eest tundus 30minutiline jooks ennekuulmatu. Sulle piisas 15 minutist, et siis, keel vestil, koju lonkida. Nüüd aga suurendad järjest kilometraaži.

Sööd vähem
Sa ei kugista enam nagu enne ja suudad lõpetada söömise, kui tunned, et kõht hakkab täis saama, mitte ei jätka, kuni süda on õgimisest kergelt paha.

Näed fotodel suurepärane välja
Ja me ei räägi vaid teiste tehtud fotodest, mille otsa Facebookis koperdad! Kas teadsid, et üks nutikas viis arengu nägemiseks on enda pildistamine? Jaa, see võib tunduda alguses hirmuäratav: kaalulangetamise teekonna alguses pole sa enda kehaga just parim sõber. Kuidas peaksid suutma sa ennast iga nurga alt pildistada? Kuid usu, see tasub ära. Alusta juba täna!

Sa pakatad energiast
Enne kaalulangetamist puudus sul igasugune energia millegi tegemiseks. Õigemini, isegi kerge jalutuskäik võis sind rööpast välja viia. Nüüd aga harrastad kiirkõndi ja nakatad enda entusiasmiga ka lähedasi.

Jumaldad tervislikku kraami
Alguses on pagana keeruline loobuda kiirtoidust, krõpsudest ja saiakestest. Kuid aja möödudes ei taha sa neist enam kuuldagi. Kohupiimapiruka asemel valmistad endale magustoiduks hoopis tšiiapudingut või banaani.

Allikas: PopSugar