Personaaltreener Jono Castano, kes aitas ka näitlejatar Rebel Wilsonil oma kaalueesmärgini jõuda, toob välja kolm põhilist viga, miks sa ei pruugi oma eesmärke saavutada:

1. Ebarealistlikud eesmärgid

On täiesti normaalne, et sead endale kindlad eesmärgid, et kaalust alla võtta, aga jää mõistlikkuse piiridesse.

2. Sa pole järjepidev

Üks suurimaid vigu, mis Jono sõnul inimesed teevad, on see, et nad alustavad nädalat tervislikult toitudes ja trenni tehes, aga juba nädala keskel lubavad nad endale pisikese patustamise ja nädalavahetusel lasevad end täiesti käest, sõnades, et "esmaspäevast alustan uuesti".

Jono soovitab juba peale esimest pisikest patustamist minna tagasi esialgse plaani juurde, mitte lükata seda uue nädala algusse.

3. Valid liiga karmid meetmed

Kuigi range toitumis- ja trennikava võib küll esialgu tunduda sobivat, siis pikas plaanis pole sellisel piitsutamisel mingit mõtet. Pea meeles, et elus peab valitsema tasakaal ja mõõdukus. On täiesti normaalne, et soovid kinos filmi kõrvale popkorni nautida või juua juustu kõrvale punast veini, sest sa ei pea lõpetama dieedi tõttu elamist. Hoia parem kinni millestki, mis sulle sobib, mis hoiab elustiili tasakaalus ja leia aega trenni tegemiseks, et saaksid neid maitsvaid asju päriselt nautida.

Allikas: Body and Soul