1. Vaheta lauanõud väiksemate vastu

See on kõige lihtsam igapäevase kaloraaži vähendamise viis — vahetades oma lõuna- ja õhtusöögitaldrikud ja -kausid läbimõõdult viis sentimeetrit väiksemate vastu, sööd toidukorra ajal 20-25% senisest vähem.

2. Väljas süües ole eriti tähelepanelik

Üks õhtusöök restoranis võib sööjale anda üle tuhande kalori — jälgi hoolega, mida sööd ja joo enne söömist vett, et kõhtu täita, mitte ära hävita lauale toodud korvikesest saia.

3. Joo peoõhtul võimalikult kalorivaeseid jooke

Kes peoõhtul alkoholitarbimisest täielikult loobuda ei suuda, võiks eelistada kuiva veini, sest veini suhkrusisaldus on küllalt väike. Hea nipp on lahjendada veini mulliveega. Kehakaalule on parim veega lahjendatud kuiv kvaliteetne punane vein (sisaldab antioksüdanti resviratrooli), pits viina, viskit, džinni (sest need ei sisalda süsivesikuid).

Veel igapäevaseid kaalulangetusnippe leiad ajakirja Naised värskest numbrist!