Esimene päev

Hommikusöök

Vormiroog: riivi umbes 1 kg suvikõrvitsat, lisa 3 supilusikatäit rukkijahu, 1 muna, maitserohelist ning laota segu vähese õliga määritud vormi. Küpseta praeahjus.

Teine hommikusöök

Tsukiinisalat: lõika tsukiini, porgand ning kurk ribadeks ja maitsesta naturaalse jogurtiga.

Lõuna

Köögiviljasupp: lõigu 1 kg tsukiinit, 1 porgand, 2 bulgaaria pipart ning porrusibula vars kuubikuteks. Kalla üle 1,5 liitri keeva veega. Keeda 20 minutit. Lisa veidi soola, pipart ning puista üle maitserohelisega.

Prae asemel võib süüa keedetud kalkuniliha maitserohelisega.

Oode

Kohupiima-köögiviljasalat kabatšokkidega: riivi poolekilone kabatšokk ja väike tükike ingverit, lõika bulgaaria pipar kuubikuteks, haki maitseroheline peeneks. Sega 200 g kohupiimaga ning maitsesta 50 g jogurtiga.

Õhtusöök

Kabatšokid hakitud köögiviljadega: lõika tsukiini (600 g) pikuti pooleks ning võta sisu välja. Haki omal valikul köögivilju ja täida nendega tsukiinipooled. Keera fooliumisse ja küpseta 30-40 minutit.

Teine päev

Hommikusöök

Tsukiinipannkoogid: riivi umbes 700 g tsukiinit, pigista veidi mahla välja, lisa 3 spl jahu, 1 muna, veidi soola, 1 spl fruktoosipulbrit, 1 tl söögisoodat. Sega. Prae pannkoogid vähese taimeõliga.

Teine hommikusöök

Köögiviljasalat: lõika tsukiini pikkadeks ribadeks, maitsesta õliga, lisa maitserohelist ning sidrunimahla,

Lõuna

Kala köögiviljadega: küpseta fooliumis kalafilee (200 g) koos sibula, kabatšoki ja porgandiga. Asenda sool sidrunimahlaga.

Oode

Kohupiima-jogurti segu kabatšokiga: peenesta 300 g kabatšokki, 1 porgand, 1 sibul ja 2 bulgaaria pipart. Hauta taimeõlis. Jahuta saadud köögiviljasegu ning vahusta mikseris. Seejärel lisa oma maitse järgi kohupiima ja jogurtit. Sega kõik kokku.

Õhtusöök

Tsukiini seentega: haki ja prae õlis 100 grammi seeni (välja arvatud šampinjonid), lisa veidi soola. Viiluta tsukiini ning prae mõlemalt poolt, sega seentega ning puista üle maitserohelisega.

Allikas: Vsjo dlja Ženštsinõ