Põhjus seisneb selles, et kui rindu ei toetata pikka aega järjest, (ja eriti kehtib see veel naiste puhul, kellel on keskmisest suuremad rinnad) võivad kahjustuda rindade sidekoelised struktuurid. Rinnahoidjad tagavad rindadele olulise toe, sest aja ja gravitatsiooni koosmõjul võivad rinnad pikapeale välja venida, mis ei ole just naise jaoks väga mugav. Lisaks väljavenimisele võib muutuda ka rindade tavaline kuju.

See muidugi ei tähenda, et ei võiks vahel teha rinnahoidjavabu päevi, kuid päris mitu kuud ilma nendeta ei soovitata olla. Väikeste rindadega naistel on kergem, neid rindade väljavenimise probleem otseselt ei ähvarda.

See on hetkel oluline teema, sest karantiini ajal kodus olles eelistab enamik naisi (ja muidugi ka mehi!) olla väga mugavate riietega, näiteks dressidega. Ja tekib tunne, et kodus olles ei pea ju ennast ebamugavalt tundma, mistõttu on lihtsam olla ilma rinnahoidjata. Kuid kui sa tunned end rinnahoidjat kandes väga ebamugavalt, ehk on asi selles, et sa kannad vales suuruses rinnahoidjat? See on täiesti võimalik.

Kui suurte rindadega naised ei kanna pikka aega rinnahoidjat, võib neil lõpuks tekkida ebameeldiv seljavalu. Seetõttu olekski soovituslik karantiini ajal vahepeal rinnahoidjat siiski kanda.

Allikas: Daily Mail