1. Küüslauk


See imevili annab toidule head maitset ja aitab haiguseid eemale peletada. Kuid lisaks sellele aitab see ka su kõhul ilusa ja siledana püsida. Küüslaugus leiduvad ained tapavad soolestikus elutsevad bakterid, mis sinu seedekulgla normaalset tööd segavad. Tõeline supertoit!

2. Oad


Kui tunned suurt vajadust süsivesikute järgi, siis pööra pilk kohe ubade poole. Usu või ära usu, aga valged oad aitavad magusaisusid maha suruda. Lisaks sellele sisaldavad need ka palju kiudaineid ja valku, mis kõhu pikalt täis hoiavad.

3. Pistaatsiapähklid


Esiteks aitab juba pähklikoorte eemaldamine sul söödavat kogust kontrolli all hoida — keegi ei viitsi seda ju lõputult teha! Illionoisi ülikooli teadlased leidsid, et söögikordade vahel snäkina koorimata pistaatisapähkleid söövad inimesed tarbivad lausa 41 protsenti vähem kaloreid kui need, kes kooreta pähkleid eelistavad. Ja loomulikult sisaldavad need tegelased ka kiudaineid ja valku, mis kõhtu täidavad.

4. Kartulid


Eestlaste lemmiktoit kartul on tegelikult päris hea figuurisõprade kaaslane. Jah, nad sisaldavad küll palju tärklist, kuid seesama tärklis muundub seedimisel aineks, mis aitab su kehal rasva põletada. Lisaks sellele saab kartuleid süües ka suure koguse energiat. Kõht täis ja jaksad palju!

5. Mangod


Lisaks suure valgusisaldusele, mis kõhtu täidab, aitavad need troopilised viljad ka magusaisusid kontrolli all hoida. Kuidas? Nad aitavad veresuhkru taset õigel tasemel hoida. Nii ei tekigi liigset magusaisu ja ebavajalikud kommid jäävad söömata.

6. Avokaado


Rohkem kui 80 protsenti avokaadost pärit kaloritest pärineb rasvadest. Hea uudis on see, et avokaado sisaldab ainult häid rasvu, mis su kehale lausa pai teevad! Uuringud näitavad, et avokaadofännidel on madalam kehamassiindeks ja väiksemad magusaisud.

Nüüd tead, mida homme toidukorvi pista!