Kuid just see viimane asi juhtus Amy Jones’iga. Ta kaalus 95 kilo, olles suure osa neist kilodest juurde võtnud just suhte ajal, kuid oli õnnelik selle üle, et tema peika teda alati toetas, nimetades naist kauniks ja täiuslikuks. Ta vastas koguni Amy otsese küsimuse peale, kas ta peaks alla võtma, et seda pole küll vaja teha, sest talle meeldivat just täidlasema figuuriga naised. Need sõnad andsid naisele kindlustunnet, nii et ta isegi väga ei pingutanud, et alla võtta.

Kõik oligi hästi, kuni ühel päeval avastas naine mehe telefonis sõnumi viimase sõbrale. Selles oli naist kirjeldatud sõnaga “hiigelsuur”, lisaks tunnistas mees sõbrale, et naise pärast on jube piinlik.
Varsti pärast selle sõnumi lugemist jättis Amy mehe maha ning hakkas dieeti pidama ja trenni tegema. Ta võttis mõne kuuga alla 27 kilo ja jätkab tervislikku eluviisi.
Amy ei heida oma endisele peikale ette seda, et ta sellise sõnumi oma sõbrale saatis — sest seal räägitu oli ju sulatõsi —, vaid seda, et mees talle näkku valetas. Ta arvab, et kui mees oleks kohe aus olnud, poleks ta ehk nii paksuks läinudki.
Aga vaat kui suure impulsi võib anda üks sõnum — ka enda kohta halvustava info kuulmine võib olla päästik tervisliku eluviisi peale üle minemisele.
Allikas: Mirror