Ehk kui sa soovid patustada jäätise ja muude suviste hõrgutistega, tasuks oma päevaplaani lisada ka mõningad lihtsad ja üldse mitte aega nõudvad harjutused, mis on otsekui mõeldud sangade vastu võitlemiseks.

Miks mitte alustada klassikalisest hüppenöörist? Millal sa viimati sellega hüppasid, kas gümnaasiumis? See on väga tõhus vahend rasva põletamiseks. Ja kuna seal on lihtne lugeda, kui palju sa hüppad, võid ju seada endale eesmärgiks iga päev eelmisest veidi rohkem hüpata. Võite sõbrannadega ka võistlusi korraldada, kui eriti agarad olete.

Kõhupiirkonda treenib hästi ka küljeplank. Hoia end nii kaua kui suudad mõlema külje peal ja ka siin on sama lugu, mis hüppenööriga — kuna sa saad kogu aeg aina tugevamaks, kui pidevalt treenid, siis see on ka hea võimalus aina rohkem ja kauem teha. Motivatsioon missugune!

Ka mägironija harjutus on väga efektiivne — oled kõigi oma käte ja jalgade peal, hoiad käsi sirgena ja hakkad jalgadega jooksma. See on väga väsitav, aga see võib olla ka lõbus, kui kuulad selle ajal näiteks oma lemmiklaulu ja kujutad ette, et oledki kuskil mägedes.

Allikas: Fitwirr