1. Hoia kaal ühtlasena. Järsud kaalutõusud ja -langused venitavad nahka ja see kaotab kiiresti oma elastsuse.

2. Kustuta see sigarett! Kui tahad, et su nahk vananeks kordades kiiremini kui ta seda tegelikult tegema peaks, tee suitsu. Kui tahad ka aastate pärast olla sile ja prink, unusta sigaretid igaveseks!

3. Investeeri korralikku spordirinnahoidjasse. Kui sa jooksed ja hüppad ilma korraliku sportimiseks mõeldud rinnahoidjata, võid küll vaid iseennast tänada, kui rinnad aastate pärast enam päris samas kohas ei asu.

4. Selg sirgu! Mida rohkem sa küürutad, seda rohkem su rinnad vormi kaotavad. Oled vast isegi tähele pannud, et selga sirgu ajades on rinnad kenasti kikkis, kuid küürutades ja kummardudes vajuvad inetult ära.

5. Masseeri mõnuga. Kui tahad, et su rinnad oleksid ühtlaselt täidlased, pead hoolitsema selle eest, et veri korralikult ringi käiks ja vedelikud ühtlaselt jaotuks. Seetõttu võiksid vahel rindu õrnalt mudida ja masseerida.

6. Tee kätekõverdusi. Efektiivseim viis rinnalihaseid tugevdada on teha korralikke kätekõverdusi. Mida treenitumad su rinnalihased on, seda kauem hoiab ka rind vormi.

Allikas: allwomenstalk.com