Arbuus muudab magusaks ja saledaks

Ahvatlevalt maitsev ning madala kalorisisaldusega, sisaldades palju maitsvat kalori kohta. Arbuusi punane viljaliha sisaldab ka lükopeeni, looduslikku värviainet, mida meie veri vajab. Arbuus mõjub positiivselt ka ainevahetusele, seepärast kiirusta kööki arbuusi järele. 

Tšillikaun muudab kuumaks

Seda, et tšhillikaun on terav, teame me kõik, kuid see, et kaun annab vürtsi ka voodielule, on ainult pluss. Tšhillikauna teravus tuleb ainest, mis on juba ammu kasutusel nii naiste kui meeste armuelu käivitamiseks. Kui sa pärast sööki armusööstu kohe ei tunne, naudi siis lihtsalt oma teravat sööki, sest kapsaitsiin tugevdab ka veresooni, aitab ennetada insulti ning tapab ka vähirakke.

Suvikõrvits hoiab vormi

Kas igal laupäeval paned grillile sama liha? Igav! Aeg on tekitada omale uued harjumused ning jätta kordki liha vahele. Köögivilja grillides teed heateo nii oma kehale kui ka keskkonnale. Vähem kaloreid, vähem valku. Lõika suvikõrvits viiludeks, lisa oliivõli ja soola ning riivi peale parmesani juustu. Maitsev, lihtne ning hea alternatiiv lihale. Kauba peale saad kaaliumit, C-vitamiini ja foolhapet. Mõnus! 

Maasikad muudavad sind nooreks

Praegu on maasikaaja tipp. Punased, magusad, maitsvad marjad, mida lihtsalt peab kogu aeg sööma. Põhjuseks ei ole mitte ainult suve maitse, mis muudab meid õnnelikeks, vaid maasikad sisaldavad ka väga palju kasulikke aineid. Nad aitavad vedelikku väljutada, tugevdavad immuunsüsteemi, hoiavad naha trimmis ning kaitsevad nahka UV-kiirguse eest. Seepärast takistavad nad naha vananemist. Milline maitsev aja peatamise masin. 

Petersell — täis kasulikkust

Petersellis on palju C-vitamiini ehk võib öelda, et petersell on C-vitamiin taimses vormis. Hea lõigata enamike toitude peale. Sisaldab palju kasulikke mineraalaineid, mis aitavad hoida naha terve ja ilusa, kõhu tasakaalus ning siseorganid top-vormis. Raud, kaltsium, kaalium, fosfor ja tsink. Petersell muudab su ilusaks nii seest kui väljast. 

Taimne rasv teravdab meeli

Aita oma ajul aktiivne olla ning mälul kõike mäletada, süües tervislikke rasvhappeid. Kalast pärit rasv, taimsed õlid ning pähklid aitavad ajul korralikult töötada, et saaksid maksimaalselt suve nautida. Nii et pähklid kotiga igale poole kaasa.

Aftonbladet.se