Võta esmalt arvesse järgnevat: keskmine naine käib kuus kuni kaheksa korda 24 tunni jooksul pissil ja kui sul on põieprobleemid või jood päeva jooksul väga palju vett, on võimalik, et käid vetsus hoopis kümme korda päevas. Seega, see tähendab, et sul on lausa kuus kuni kümme võimalust need kiired harjutused ära teha.

Ülesanne on lihtne: iga kord, kui tualetti lähed (olgu siis pissimiseks või välimuse kohendamiseks), tee ära järgnevad harjutused:

  1. kümme kätekõverdust (võid olla põlvedel, kui vaja)
  2. kümme kükki
  3. kümme etteastet (viis mõlemale poolele)

Olgu, kui avalikus vetsus käid, ei tasu põrandal kätekõverdusi teha, vaid tasuks proovida hoopis toetada end vastu seina ja kui harjutused tehtud, pese käed ka kindlasti ära. Kui sul on ikka tualetis veider neid harjutusi teha, leia selleks sobivam koht, kus üks minut enda kehale pühendada. Aga, mis põhiline, tee seda iga kord koheselt, sest kui otsustad trenni edasi lükata, võib see sootuks ununeda.

Mõtle, kui käid päeva jooksul kuus korda tualetis, siis see teeks kokku 60 kätekõverdust, 60 kükki ja 60 etteastet. Päris korralik trenn, või mis? Iga minut loeb!

Allikas: Popsugar