Kõige efektiivsem ja lõbusam viis, kuidas kodus poole tunni jooksul kaloreid kulutada, on tantsimine. Olenevalt sellest, mis tantsustiili sa valid, võid kulutada 30 minuti jooksul ligi 240 kilokalorit. Miks mitte hakata õppima uut tantsustiili oma kallimaga? See võib olla teie igapäevane tore tegevus, mille ajal saate kuhjunud pinged endalt maha tantsida. Sellesse tegevusse saab väga edukalt kaasata ka lapsed, sest teadagi on neil alati tohutult energiat ja hea oleks seda suunata tantsimisse, mitte erinevatesse lollustesse.

Ka erinevate videomängude mängimine võib kulutada korraliku hulga kaloreid. Mõeldud on pigem sportlikke mänge, kus peabki ennast kogu aeg liigutama. Nende mängimine poole tunni jooksul võib kulutada keskmiselt 130-240 kalorit.

Kes lootis igavust peletada ja suure hulga kaloreid põletada aga hoopis seksimisega, see peab pettuma — poole tunni jooksul kulutab naine kallimaga hullates keskmiselt 53 kalorit ja mees 60. Oleneb muidugi poosidest, aga seks ei ole üldse nii efektiivne kaloripõletaja nagu võiks arvata.

Isegi kodu koristamisel kulutab inimene poole tunni jooksul rohkem kilokaloreid, umbes 110. Kes aga soovib mõttetööga saledaks saada ja mediteerida, siis tuleb teadmiseks võtta, et pooletunnise meditatsiooni ajal kulutab inimene umbes 33 kilokalorit, ehk siis päris vähe.

Allikas: Daily Mail