Tekib küsimus, et kuidas küll? Alustuseks on hea uudis see, et enamik neid asju, mida sa vajad selleks, et oma kehal olevat tselluliiti vähendada, on sul juba kodus olemas, sest sa kasutad neid söögitegemiseks.

Kahjuks ei saa selliste teemadega tegeledes vist mitte kunagi üle ega ümber toitumisest. Kõik, mis toimub seespool meie keha, peegeldub kahjuks või õnneks ka väljapoole. Ehk kui sa toitud väga kehvasti, siis ei tohiks sa ju ka olla imestunud selle üle, et su kehal on tselluliit?

Et tselluliit su kehal väheneks, pead sa hakkama vabastama oma keha mürkidest, mis on sinna kogunenud. Ehk sa pead täielikult lõpetama ära suhkrustatud jookide tarbimise ja jooma nende asemel hoopis rohelist teed. Lõpeta mõneks ajaks täielikult ära ka alkohoolsete jookide joomine ja rämpstoidu söömine. Selle alla kuulub kõik, mida hirmsasti tahaks õhtuti näksida: krõpsud, rasvane toit, pitsa, süsivesikuterikkad toidud… Jah, see on raske, aga kui väga sa tahad oma tselluliiti vähendada?

Samuti on vajalik hakata ennast rohkem liigutama ja trenni tegema, aga seda sa ilmselt juba tead. Ilma selleta lihtsalt ei pääse.

Toitumist saad sa muuta kodus, trenni saad sa ka teha kodus, kuid on veel üks väga tõhus meetod lisaks söömisele ja sportimisele, mida üllatus-üllatus, saad ka teha kodus.

Ja selleks meetodiks on kuivharjamine. Paljudel inimestel on kodus olemas hari, millega saab muidu oma keha pesta. Kui sul seda ei ole, siis muretse see endale. Iga hommik enne duši alla minekut masseeri harjaga tugevalt (aga mitte nii, et valus oleks!) neid kohti oma kehal, kus on tselluliit. Alusta jalgadest ja liigu vaikselt ülespoole. Kui oled lõpetanud, peaksid tundma nendes kohtades sooja tunnet, mis tähendab, et veri hakkas liikuma ja sa tegid seda õigesti. Kui sa teed seda igal hommikul kaks nädalat järjest, peaksidki juba paari nädala pärast hakkama nägema tulemusi.

Veel üks asi, mida saab koduste vahenditega teha — kohvimask. Osadel inimestel tekivad tselluliidi peale vistrikusarnased punnid, mis on punetavad ja silmale ebameeldivad vaadata. Ja selle vastu aitabki kohvimask. Sega omavahel üks supilusikatäis kohvi ja üks supilusikatäis oliiviõli, kuni see muutub tihkeks seguks. Kanna seda probleemsetele kohtadele kohe peale kuivharjamist, lase natukene aega mõjuda ja siis mine mõnusalt duši alla.

Allikas: Sia Cooper