Kuidas valida endale täiuslikku sportrinnahoidjat? Ja miks seda üldse vaja on?

Esiteks tuleks teada, kui tugevat toestust olenevalt rinnakorvi suurusest sul vaja on ja teiseks, sa peaksid teadma, milliseid spordialasid sa seda kandes harrastada plaanid. Näiteks joogatades pole meil nii tugevat toestust vaja, aga kui jookseme või hüppame, on vaja rohkem toestust. Minu põhiline spordiala on Crossfit, mis tähendab, et kõik toimub väga suurel intensiivsusel, mistõttu on viimane asi, mille pärast muretseda soovin, mu sportrinnahoidja ja sel põhjusel valingi sellise rinnahoidja, millel on piisav toestus. Lisaks meeldib crossfitteritel särgita trenni teha, sest keha läheb trenni ajal väga kuumaks.

Mu praegune lemmik sportrinnahoidja on Reeboki Hero Bra, mis pakub tõeliselt head toestust, on mugav ja mis kõige parem: sellega on ühes tükis padjakene, mis tähendab, et sa ei leia neid hiljem kuskilt pesumasina põhjast ja ei pea neid sinna uuesti sisse panema. Nad lihtsalt püsivad seal sees.

Kas ilma sportrinnahoidjata treenimine on okei või pigem pole tervislik?

Ma pole seda kunagi proovinud, aga kujutan ette, et isegi väikese rinnaga on see üsna ebamugav. Ma ei soovitaks ilma sportrinnahoidjata trenni teha, kui su rinnad liiguvad vabalt ringi, sest see võib rinnakudet ärritada, mis võib panna rinnad valutama. Ja, kui sa teed alati ilma rinnahoidjata trenni, venib rinnakude ajaga välja. Kui juhtub, et kord oma rinnahoidja maha unustasid, soovitan sul teha ainult neid harjutusi, mis ei nõua liigset liikumist nagu jooksmist, raskuste tõstmist, venitamist vms.

Kuidas teada, kui suurt toestust mul on vaja?

Mida suuremad on su rinnad, seda rohkem toestust vajad. Kuigi mina ei vaja padjakestega rinnahoidjat, soovitan seda kindlasti suurema rinnakorviga naistele. Nagu ma juba mainisin, tuleks järgmiseks mõelda, millist trenni sa tegema hakkad, sest kõndimiseks või raskuste tõstmiseks pole vaja nii tugeva toestusega rinnahoidjat kui näiteks maast üles hüppeid või harki-kokku hüppeid tehes.

Olen näinud, et paljud naised kannavad sportrinnahoidjaid ka mujal kui jõusaalis. Kas see on trendikas?

Jah, sportrinnahoidjad näevad viimasel ajal eriti head välja. Lisaks, kui sul on aktiivne päev, on sellega mugavam. Ma olen ka lohesurfar, mistõttu oli ka aeg, kui selle harrastamiseks ei olnud veel väga häid bikiine ja pärast kukkumist võis juhtuda, et olen topless. Siis hakkasime tegema trenni sportrinnahoidjates.

Tänapäeval on õnneks olemas väga palju bikiinibrände, mille valikus on ka tugevama toestusega ülemisi osi, mis näevad välja nagu sportrinnahoidjad.