Nüüd otsustas ta Instagramis ausalt avaldada, mida see muutus tema jaoks tähendas. “Tee endale teene. Ära unusta mitte kunagi, kust sa alustasid. Ära unusta kunagi, kui väga sa seda muutust ihaldasid. Ära iial unusta, kui väga sa alguses võitlesid,” kirjutas Laura. “Ma tean… see on raske. See on seda väärt.”

Laural on Instagramis üle 344 tuhande jälgija ja ta tahab, et nad kõik teaksid, et selline muutus on võimalik, kui seda piisavalt palju tahta ja endasse uskuda.

Kaalulangetamine sai Laura jaoks alguse ühestainsast raskest kangist. “Ma armusin raskuste tõstmisesse ja see muutis minu jaoks kõike,” meenutas ta. “Hakkasin peaaegu iga päev jõutrenni tegema, veetsin tunde jõusaalis ja lugesin erinevaid uuringuid ja teaduslikke artikleid tervise, fitnessi ja toitumise kohta. Kirg jõutrenni vastu mõjus ka kõigele muule ja soovides enda eest hoolitseda, hakkasin ka toitumisele tähelepanu pöörama. Ma loobusin ebatervislikest harjumustest ja halbadest toiduvalikutest palju tervislikemate toitude kasuks.”

Seega, kui paljude inimeste kaalulangus saab alguse dieeditamisest, siis Laural algas see hoopis kirest trenni tegemise vastu. Täna eelistab ta tasakaalustatud toitumist — palju rohelisi köögivilju, kala, kana ja taimseid süsivesikuid.