Nüüdseks on Evast saanud spordiklubi My Fitness rühmatreeningute koordinaator ja treener. Kuid naise süda ja hing kuuluvad jätkuvalt tantsule: ta tantsib ise, loob tantse, annab tantsutrenne (hiphop, showtants) ja tal on ka oma tantsugrupp Beyond Dance, mis koosneb Eesti parimatest tantsijatest.

Suure osa oma fitnessi- ja tantsualastest teadmistest on Eva saanud USA-st, mida ta nimetab oma teiseks koduks. Ameerikas käis ta vahetusõpilasena keskkoolis ning seal on ta käinud end igal aastal tantsualaselt täiendamas, sealhulgas ka ühes tuntumas USA tantsukoolis — NYC’i Broadway Dance Center’is. Eva ütleb naljaga pooleks, et kui trenni minna, siis ikka USA-sse. Ning muidugi on USA-st pärit nii jazz kui hiphop, mis on Evale eriti südamelähedased.

Eva on esinenud kõigil Eesti suurematel lavadel, ta on lavastanud ja tantsinud kruiisilaeva Silja Serenade tantsushows, soojendanud legendaarse räppari Snoop Dogg’i kontserti Eestis, kuid oma suurimaks sportlikuks saavutuseks peab Eva kunagise FitGirl’i võistluse finaali jõudmist kolmel korral. Ning muidugi praegust treeneritööd, mis tähendab 18 trenni nädalas.

Eva teab, et eesmärgini aitab jõuda vaid sihikindlus, visadus ja järjepidevus ning seda kõike nõuab ta ka oma õpilastelt. Ta on enam kui veendunud, et inimene on loomult laisk. Seepärast peab trennis alati olema natuke raske, sest ainult siis on oodata tulemusi.

Eva on saate USA originaalversioonil (The Biggest Loser) silma peal hoidnud juba esimesest hooajast alates ja Punaste meeskonna treenimine on tema jaoks suur väljakutse. Saate liikumis-ja toitumisalased põhimõtted sarnanevad paljuski Eva enda treeningmeetoditele, sest täpselt sel moel innustab ta kõiki neid, kes käivad tema trennides — tuleb kulutada võimalikult palju energiat ja seda intensiivse treeninguga. Ainult siis on trenniskäimisest kasu. Vaataja hinnata jääb, kas see meetod on end õigustanud.

Aga mida Eva sööb, et ta nii hea välja näeb? Enda sõnul kõike. Erilise lemmiku tiitel kuulub idamaisele köögile ning muidugi šokolaadile.