Kahel viimasel alal on Peeter võitnud ka tiitleid — 1999. aastal võitis ta meistritiitli Eesti Meistrivõistlustel kulturismis oma kehakaalus ning järgnevatel aastatel on ta jõudnud mitmel korral kolme parima hulka. Samuti on Peeter osalenud kõigil Estoloppeti sarja kuuluvatel suusamaratonidel ja SEB Ühispanga iga-aastastel sügisjooksudel ning jooksumaratonidel.

Kuigi Peeter töötab praegusel hetkel spordiklubides MyFitness ja Kalev Spa body pump’i, jõusaali ja spinningu treenerina, on tal veel teinegi põhitöö — ta on Ajakirjade Kirjastuses reklaami müügijuht ning hariduselt Tartu Ülikooli lõpetanud ajakirjanik ja suhtekorraldaja.

Peeter on seadnud endale alati suuri, isegi võimatuid eesmärke. „Ilma järjepidevuse ja pühendumiseta jäävad eesmärgid saavutamata mitte ainult spordis, vaid ka teistel elualadel,“ on Peeter veendunud. Peetrit on lisaks kõigele alati aidanud eestlaslik jonn ja isekus. Ta soovib väga, et inimesed ei kardaks sporti, sest spordiga pole mitte kunagi hilja alustada. Ei pea alustama lasteaias, võib alustada nüüd ja praegu.

Tänu spordile ei tea Peeter, mis on stress. Kusjuures ta ei rassi sugugi hommikust õhtuni jõusaalis, vaid jõuab oma kahe töö kõrvalt lugeda raamatuid, tegeleda fotograafiaga ning reisida.

include "/www/htdocs/woman/includes/projects/kaalust_alla/kaulik.inc";  ?>Ja mida sööb Peeter, et ta nii heas vormis püsib? Nagu Evagi — kõike. Talle meeldib Aasia köök, aga kui on valida magusa ja soolase vahel, siis eelistab magusat.