1. Ta armastab joogat

Joogainstruktorist ema kõrval üles kasvades õppis ka Meghan päris noorelt seda rahustavat tegevust nautima. “See on mul veres,” ütles ta aastaid tagasi antud intervjuus Women’s Health’ile. “Ma armastan intensiivset vinyasa tundi ja veel parem, kui taustaks käib hip-hop ja see toimub küünaldega valgustatud pimedas ruumis. Parim!”

2. Ta jookseb

Meghani jaoks on jooksmine justkui liikuv meditatsioon. “Ma armastan jooksmist, aga arvan, et sa pead leidma enda jaoks trennirutiini, mis töötab just sinu puhul, et oma kehale seatud eesmärke täita,” ütles ta ajakirjale Shape antud intervjuus. “Mina vajan jooksmist oma meelte puhastamiseks sama palju kui vormis püsimiseks.”

3. Ta teeb koos sõpradega trenni

Meghan on tunnistanud, et käib sageli koos oma sõpradega trenni tegemas.

4. Ta sööb argipäevadel taimetoitu

Beyoncé pole ainus kuulsus, kes proovib süüa tervislikel põhjustel rohkem taimetoitu. Ka Meghan on öelnud, et proovib argipäevadel taimetoitu süüa ja nädalavahetustel laseb endal natukene rohkem ka muid toite nautida.

5. Ta ei suhtu oma dieeti liiga rangelt

Samas ei keela Meghan end liiga palju. “Oluline on tasakaal,” selgitas ta. “Kuna ma teen trenni nii nagu ma teen, ei taha ma tunda nälga. Tunnen, et kohe, kui seda teen, hakkan ka üleliia patustama. See pole dieet, vaid elustiil.”

Täpselt nagu kõik teised, armastab ka Meghan friikartuleid. “Ma võiksin friikaid terve päeva süüa. Ja ma armstan pastat. Ma armastan süsivesikud — kes ei armastaks?”

6. Ta tarbib mõõdukalt alkoholi

Meghan on tunnistanud, et vein on ta üks lemmikuid naudinguid. “Muidugi ma joon klaasikese veini — see on maitsev ja ma naudin seda,” ütles ta. “Tee asju, mida sa armastad, aga mõõdukalt. Tunne oma keha ja seda, mis sinu puhul toimub ja kõik on korras.”

7. Ta leiab iseenda jaoks aega

“Ma võimaldan endale aeg-ajalt luksust lihtsalt olla,” on Meghan öelnud. “Meil kõigil on kiire ja proovime mitme asjaga toime tulla, aga ma võtan alati tunnikese lõõgastumiseks, televiisori vaatamiseks, oma koerte kallistamiseks ja klaasikese veini nautimiseks. See on kõik osa investeeringust. See on tasakaal.”

Allikas: Harper’s Bazaar