Noorena peeti Reeta edukaks ja säravaks naiseks, kuid eluraskused räsisid tema välimust niivõrd, et talle hakkas tunduma, et lapsed ja lapselapsed juba häbenevad teda. Reet otsustas, et nii see elu enam jätkuda ei saa ja kandideeris muutumissaatesse!

Viie lapse ja üheksa lapselapse vanaema ei taha, et lapselapsed teda sellisena — hambutuna ja krimpsus — mäletama jääksid. Reet: “Ma ei julge peeglisse vaadata. Ja kui vaatan, siis issand, kui jube ma välja näen! Ma olen siin teinud neid selfisid ja ennast pildistanud ja vaatan, et püha jumal: kortsus ja hambutu ja jube. Ma ei taha ennast näha ja ma olen mõelnud, et need noored, kellega ma koos tööl olen, kuidas need mind välja kannatavad? Põhipaugu panid lapselapsed, kes küsisid, et vanaema, millal sa ometi hambad suhu saad. Siis mul hakkas piinlik!”

Reet keeldub elule ja aastatele alla andmast ning tema elu pöördepunkti näeme juba täna õhtul kell 21.30 Eve Kallaste poolt juhitud TV3 saates „Minu imeline muutumine”, kus saate kliinikud kingivad vahvale Reedale „vanaemapaketi” ja tulemus on tõesti kaunis. Reeda välimus muudetakse 15 aastat nooremaks.