Tahtsid rannahooajaks vormi saada ja nägid pikalt jõusaalis käimisega vaeva, kuid praegune välimus ei ole isegi ligilähedal soovitud tulemusele? Trenn aitab loomulikult kaasa füüsilise vormi parandamisele ja tugevaks saamisele, kuid kui sa toitud kehvasti, ei ole sellest eriti kasu. Õige toitumisega ja normaalsete koguste söömisega hakkab kõht eest kaduma, ja ka üleüldine välimus paraneb tunduvalt.

Kuidas siis peaks sööma, et kaal hakkaks langema ja ei tuleks peale suvist pingutust kohe tagasi?

Kõige parem on eelistada süsivesikutevaest dieeti. Sööma peaks piisavas koguses proteiini, ja vähemalt viis peotäit puu- ja köögivilju päevas. Eelistada tasub ka kiudaineterikast toitu, sest see hoiab kõhu pikka aega täis. Süsivesikud tekitavad kiiresti täiskõhutunde, aga sama kiiresti see tunne ka kaob ja tekib isu uue kaalutõstva toidu järele.

Need toidud aitavad väga hästi kaasa kaalu langetamisele: avokaado, õun, kaer, porgand, mustad oad.

Kasulikku proteiini ei tohi samuti ära unustada, see hoiab kõhu täis pikka aega. Need toiduained sisaldavad proteiini: kreeka jogurt, munad, pähklid ja lahja linnuliha.

Neid toite hoolega tarbides ja kombineerides on kaalulangus enam kui kindel. Kuid unusta ära mõttetute kalorite tarbimine, muidu ei ole heade toitude söömisest mitte mingit kasu.

Allikas: PopSugar