Neljapäeval kohtusid Kersti ja Riina esimest korda. Esmakohtumisel pandi paika edasine treeningkava ja arutati, kuidas koostöö välja nägema hakkab.

Riina tunnistas, et treeneri nõuanded kuluvad marjaks ära, sest algkaalust on kadunud juba 12 kilo (meeldetuletuseks: Riina algkaal maikuus oli 93,9 kilo, täna näitas kaal 81,4 kg) ning nüüd oleks aeg keha kauniks trimmida. Kuid ise ei oska kusagilt pihta hakata, seetõttu lubas Riina hoolega kuulata ja kõrva taha panna, mida Kersti talle soovitab.

Üldiselt läks eelmine nädal Riina meelest kenasti. Kui eelmisel kohtumisel Kaaluabi toitumisnõustaja Kajaga selgus, et mitte kõik valikud, mida Riina toitumise osas teinud on, pole päris õiged olnud ja Riina ise ka tunnistas, et ei tundnud end kohtumisele minnes just kõige paremini, siis nüüd on ta tublisti pingutanud ja enesetunnegi kohe palju mõnusam. "Ainult tume šokolaad on see, millega ma patustanud olen," tunnistab naine. Toitumispäevikut on ta usinalt täitnud ning kõik toiduained enne söömist korralikult ära kaalunud.

Naistekaga Kaalust Alla projekti lõpuni on jäänud nüüd kaks kuud. Selle aja jooksul loodab Riina veel vähemalt kuus kilo kaotada ning on veendunud, et Kersti abiga see tal ka õnnestub. "Kui läheb rohkem maha, on hästi, kui läheb vähem, on ikka hästi," kinnitab Riina talle nii omase optimistlikkusega.

VAATA VIDEOST, mida Kersti ja Riina koos tegema hakkavad ja milline saab olema Riina treeningkava!