AIAMÖÖBEL OOTAB

200 kcal 30 min
Sihtmärk: õlad ja triitseps (käe tagakülg)

10 õlaringi paremale, siis 10 vasakule poolele. Universaalne liigutus — mida jõulisemalt, seda tõhusam. Aitab sul puhtaks teha aiamööbli ja potid.

VÕTA REHA APPI

180 kcal 30 min
Sihtmärk: selg, käsivarred ja õlad

Lehepuhur näib mugavana, kuid tegelikult väsitab selle undamine kõrvu ning lubab sul laisk olla. Otsi välja reha ning anna küünarnukkidele tööd. Kui ülakeha hakkab väsima, vaheta asendit — nii saavad koormust erinevad lihased. Pea meeles — mida jõulisemalt rehitsed, seda paremini mõjub see su lihastele.

MÄNGI KASTEKANNUGA

193 kcal 30 min
Sihtmärk: biitseps (käe esikülg)

Selle asemel, et kasta taimi lihtsalt käsi all hoides, tee parem kätega harjutusi nagu hantlitega. Täida kastekann osaliselt veega ja keeruta ning tõsta seda. Tee harjutust 20 korda, seejärel vaheta kätt.

NAABRILE MEELDIB VÕÕBATUD AED

195 kcal 30 min
Vaja läheb laia käsiharja
Sihtmärk: kogu keha

Sa võid küll kellegi palgata aia värvimiseks, kuid ise oma jõudu panustades meeldib see hoopis rohkem sinu kehale ja rahakotile. Paraneb painduvus ja ülakeha liikuvus.

PRÜGI TÕSTMINE

185 kcal 30 min
Sihtmärk: käte ülaosa, selg ja õlad

Kogu lehed või niidetud muru kahte prügikotti, võtta üks kott kummassegi kätte, tõsta kotid otse pea kohale ja hoia 10 sekundit, seejärel lase aeglaselt alla ning tee harjutust 15 korda. Kui oled juba treenitum, lisa kotti rohkem sisu või tee lihtsalt rohkem kordi.

AED RÕÕMUSTAB KOOS SINUGA. LÕDVESTU

Jahtu maha kõndides energilsel sammul ning järk-järgult tempot vähendades. Aiakäru tühjendades saad jälle intensiivsust lisada. Seisata ja venita läbi kõik oma põhilised lihasgrupid. Ühe venituse kestuseks varu vähemalt 10 sekundit.

TREENER NÄITAB HARJUTUSI ETTE

Allikad: Femalefirst ja Youtube