Siin on üheksa nippi, mis aitavad sul olla enesekindlam ja oma kehaga rohkem rahul. Vähemalt väga atraktiivsed naised mõtlevad küll nii:

1. Nad võtavad oma kehasid sellisena nagu need on

Sa võid küll olla liiga lühike või liiga pikk, aga tea, et sina ei saa seda mitte kuidagi muuta, mistõttu on lihtsam sellega leppida. Sa ei valinud ka oma nahatooni, seega, lepi sellega. Sa ei saanud valida oma juukse- ega silmavärvi. Sinul ei lastud seda valida, mistõttu lepi sellega. Lepi kõikide asjadega, mida sa muuta ei saa. See on esimene samm enesekindlama elu poole.

2. Nad proovivad muuta neid asju, mida nad muuta saavad

Isegi kõige kaunimad naised, kes armastavad oma kehasid, ei ole kõigi asjadega 100 protsenti rahul. Ja kuigi sa ei saa oma keha muuta, on sul võimalik muuta mõnda asja, mis sulle ei meeldi. Ära lihtsalt mine ekstreemsusteni ja ära proovi muuta kõiki neid asju korraga.

3. Nad hoolitsevad oma füüsilise tervise eest

Naised, kes armastavad oma kehasid, teavad, et enda eest tuleb iga päev hoolt kanda. See tähendab seda, et hoolitsed ka oma füüsilise tervise eest: jood palju vett, sööd tervislikke toite, teed trenni ja magad piisavalt.

4. Nad kohtlevad oma kehasid austusega

Naised, kes armastavad oma kehasid, võtavad aega ka nende hindamiseks ja hellitamiseks. Pane küünlad põlema, mine vanni ja naudi mõnda meeldivat aroomi. Mine massaaži või kingi endale mõni eriline õhtusöök. Naudi aega teki all raamatut lugedes või veeda aega iseendaga.

Keha austamine tähendab ka seda, et kohtled seda hellalt. See tähendab, et istud, seisad ja kõnnid õiges asendis. See aitab su kehal sügavalt läbi diafragma hingata. See tähendab, et oled ka lõõgastunud ja väldid ärevustunnet.

5. Nad valivad, milliseid mõtteid enda kohta nad usuvad

Naised, kes armastavad oma kehasid, teavad, et ainult füüsiliselt enda eest hoolitsemisest ei piisa. Nad teavad, kuidas tõsta oma enesehinnangut hoolides endast ka vaimselt.

Su peast käib päeva jooksul läbi tuhandeid mõtteid — mõned head, teised halvad. Vali ainult need, mis austavad seda, kes sa oled ja toeta enda armastust oma keha vastu. Ütle oma ajule, et sa ei kuula negatiivseid mõtteid.

6. Nad tunnistavad oma tundeid

Naised, kes armastavad oma kehasid, hoolitsevad ka oma tunnete eest. Nad võtavad neid kuulda, mitte ei põgene ega peida end nende eest. Sinu tunded on väärtuslikud, nad on osa sinust!

7. Nad kaitsevad oma kehasid ohtude eest

Naised, kes armastavad oma kehasid, kaitsevad neid, vältides ohtlikke olukordi. Näiteks pane paika, kui palju sa jood, et vältida mäluauke, oksendamist või kaitsmata üheöösuhet. Ja ära kunagi lase kellelgi endale haiget teha. Ära iial jää kinni olukorda, kus lased teistel oma kehale liiga teha. Kui see on juhtunud, otsi abi inimeselt, keda usaldad.

Ja lõpetuseks, kuula, mida su kõhutunne sulle ütleb. Usalda seda ja ära lase kellelgi end uksematina kohelda.

8. Nad leiavad eesmärgi

Naised, kes armastavad oma kehasid, leiavad ka oma elu suurema eesmärgi ehk põhjuse, miks nad siin maailmas on. Mida tulid sina siia maailma ära tegema? Kes sa oled? Sinu eesmärk peaks juhtima sind su igapäevaelus.

9. Nad praktiseerivad tänulikkust

Naised, kes armastavad oma kehasid, praktiseerivad igapäevaselt ka tänulikkust. Nad hindavad oma kehasid, mitte ei vihka neid ning on seetõttu ka enesekindlamad.

Ole õnnelik oma keha üle ja selle üle, et saad selle eest iga päev hoolt kanda. Ole tänulik selle eest, kuidas sa end iga päev tunned ja ka oma positiivsete mõtete eest. Ja, mis kõige olulisem, ole tänulik oma elu eest ja suurepäraste inimeste eest, kes sinu elus on.

Allikas: Your Tango