1. Terve toidugrupi menüüst välja jätmine

Kui jätad oma menüüst välja mõne terve toidugrupi, siis võid lõpuks vaevelda toitainepuuduse käes. Rääkimata siis tekkivatest suurtest isudest selle järgi, mida “kindlasti süüa ei tohi”. Kõik peab olema tasakaalus!

2. Ainult kardiotreeningule keskendumine

Loomulikult — kardiotrenn põletab rasva — selles pole kahtlustki. Jõutreening aitab sul saada tugevaks, ta mõjub hästi su liigestele ning ainevahetusele. Ära jäta raskuste tõstmist enda treeningplaanist välja!

3. Tühja kõhuga treenimine

Peas võib see ju hea mõte olla — teed tühja kõhuga trenni, kulutad kõike, mida sa isegi sisse pole jõudnud süüa. Järelikult saad kiiresti saledaks! Unusta see rumal mõte kohe! Tühja kõhuga trenni tehes põletad sa kaloreid mitte rasvast, vaid lihastest.

4. Trenni võib teha une arvelt

Trenni päevaplaani sobitamine võib tuua kaasa unetundide lühenemise. Küll aga pea meeles, et kui tahad kaalu kaotada, siis pead sa ka oma unetunnid täis magama. Vastasel juhul avaldad oma kehale halba mõju — sa ei suuda enam isusid kontrollida ja asi võib hoopiski kaalulangetusele vastupidiselt mõjuda.

5. Einete vahele jätmine

Selleks, et võtta kaalust alla, tuleb korralikult süüa. Nii hoiad sa oma ainevahetust stabiilselt töös. Kui sa hakkad eineid vahele jätma, siis jääb ka igatsetud kaalunumber sinust aina kaugemale ja kaugemale. Söö tervislikult ja saavutad eesmärgi!