Ellipse’i ajalugu esteetilises meditsiinis läheb tagasi 1997. aastasse, kuid viimane suurim tehnoloogiline hüpe toimus nüüd 2016. aastal, kui turule toodi Nordlys laseraparaat.

IPL laserraviks ehk fotovalgusraviks mõeldud seade Nordlys by Ellipse toimib ohutu ja efektiivse valgustehnoloogiaga ning saadab fotoimpulsi vajadusel ka kõige sügavamatesse naha kihtidesse. Lõhkenud kapillaaride põhjustatud punetust nagu rosaatsea ja kuperoosa, kapillaaride-, veresoonte- ning päikesekahjustusi, pigmendilaike, suurenenud poore, kortse, vananenud ja lõtvunud nahka, ebatasast nahastruktuuri, liigset karvakasvu ning aknet raviv aparaat võimaldab soovitud tulemuse saavutada senisest lühema ravikorraga. Samas on patsiendile tagatud turvalisus ning mugavus kogu raviprotseduuri vältel.

Seade toimib kahe süsteemi kombinatsioonil. Dual-Mode võimaldab aparaadil töötada ainult nendel lainepikkustel, mis on konkreetse patsiendi raviks kasulikud ja vajalikud. Raviprotseduuri turvalisust ning efektiivsust toetab ka fakt, et nn õigete lainepikkuste tehnoloogia on välja arendatud dermatoloogide endi poolt. Seega on seade komfortne ja igati ohutu põhjustades minimaalse ebamugavustunde. Square Pulse tehnoloogia minimeerib kõrvaltoimete tekke ning tagab energia ühtlase intensiivsuse kogu impulsi jooksul. Tänu seadme võimsusele toimub ravi oluliselt kiiremini ning protseduuride arv on võrreldes teiste IPL seadmetega väiksem.

“Ellipse’i aparaat on tõesti suure üllatuse valmistanud. Meie juurde on jõudnud mitmed klientid, kel on olnud üsna raske rosaatsea ning vana tehnoloogiaga läks selle probleemi lahendamiseks mõnikord isegi 5-6 protseduuri, kuid uue aparaadiga saab sama tulemuse juba umbes 3 korraga. See on tõeline kergendus nii meile kui ka kliendile, sest tõsisena tunduvaid probleeme on nüüd palju lihtsam lahendada. Samuti on rõõmustav see, et ravikuur on lühem, mis tähendab, et see on kliendile ka soodsam,” räägib Medemise kliiniku juhataja, õde Liisa Raudmets.

“Eelis on veel näiteks see, et vanadel masinatel oli nahareaktsioon hästi tugev – nahk näis põlenud, oli hästi punetav ja valus. Siis nüüd on nahareaktsioon nahapinnal üsna minimaalne. Fotovalguse impulsid on valitud sellised, mis mõjuvad ainult probleemsele kohale ega kahjusta naha pinda. Klient saab pärast protseduuri koheselt naasta igapäevase elurütmi juurde. Taastumisaeg on väga minimaalne.”

Keerukalt konstrueeritud hübriidsüsteem muudab protseduuri meeldivalt vaikseks pakkudes kliendile maksimaalset mugavust. Tänu puudetundlikule ekraanile on võimaldatud ligipääs ka kliendi andmetele, et pidevalt jälgida iga patsiendi nahakvaliteedi muutumist.

Loe protseduuride kohta lähemalt ja vaata tulemusi enne ja pärast piltide näol:

Jaga
Kommentaarid