Muutumissaade kooris endiselt missikandidaadilt Janelt tema liigsed kihid, viis ebakindluse ja muremõtted ning tõi välja Jane julguse olla just see, kes ta olla soovib: kaunis, särav ja õnnelik naine. Lausa nii, et saate lõpptulemus tõi Janele pisarad silma.

Aga kuidas tunneb ta end nüüd, pea kaks aastat hiljem?

"Ma olen pidanud elus päris palju dieete, võtnud tablete ja mingil hetkel nende tabletide abiga sain ma ka alla, kuskil alla 70 kilo ennast, aga see ei ole ju jätkusuutlik, et sa võtad neid tablete ja mürgitad ennast kogu aeg," räägib Jane videos elust enne muutumissaadet. "Ja kuna ma olin ka selline päris suur stressiõgija, siis oli täiesti normaalne, et ma päev otsa ei söönud midagi ja siis õhtul kella kaheksast üheteistkümneni muudkui andsin minna." Ja nii see kaal Janel koguneski.

Täna on Jane tänu muutumissaatele ka söögivalikuid tehes teadlikum. "Tulemusega ma olen päris rahul. 25 kilo on praeguseks läinud kaalu maha, vahepeal oli rohkem, aga siis läks asi kuidagi väga kondiseks kätte ära ja tahtsin ikka naiselikum olla," räägib Jane. "Minu elus on väga palju muutunud. Palju uusi inimesi on minu ellu tekkinud, ma julgen katsetada erinevate stiilidega, olen tunduvalt enesekindlam ja julgem, enne ma ei käinud tööl ja olin kodus, nüüd mul on väga kirev seltsielu, käin tööl ja lastega väga palju väljas."

Jane jagab videos ka ühe hea nipi, mis aitab tal vähem süüa: ta närib toidu korralikult läbi. "Ma harrastan 20-20-20 poliitikat: 20 minutit söön, 20 sekundit hoian suutäitel vahet ja vähemalt 20 korda närin seda ühte suutäit," avaldab ta. "Ja sellest täiesti piisab, tavaliselt saab isegi varem kõht täis."

Foto Janest enne ja pärast saadet: