1. Jahutatud ja kõvaks keedetud munad

Nad on väikesed, lihtsad süüa ja annavad hea annuse valke. Raputa natuke soola peale ja head isu!

2. Smuutid

Parim viis, kuidas kõik vajalikud vitamiinid kätte saada!

3. Külmutatud viinamarjad

Kuumal päeval igatseb igaüks meist mõnda mõnusat jahedat snäkki. Selleks puhuks on külmutatud viinamarjad ideaalsed — käi poes, osta üks kobar ja pane sügavkülma. Tulemuseks on midagi jahutavat, mida saab nii lutsutada kui närida — mõnus!

4. Külmad nuudliroad

Olgu selleks mistahes nuudlid, sega need köögiviljadega ja söö jahutatult. Kõht saab täis ja meel on hea!

5. Jäätis

Leia endas üles see pisike põngerjas, kes suvel rattaga sõites ühestki poest ilma jäätise ostmiseta mööduda ei saanud. Suvi ja jäätisekoonus käivad käsikäes.

6. Vesi

Olgugi, et keegi meist ei söö vett, peame me seda suvel siiski jooma. Miks? Loe siit: Suvine levinud terviseprobleem on dehüdratsioon ehk vedelikupuudus. Loe, miks see ohtlik on ja kuidas seda vältida

7. Vürtsikad toidud

Tundub küll veidrana, aga kuumal suvepäeval on üks hea ja vürtsikas karri parim variant. See ajab su küll korraks meeletult higistama, kuid mõne aja pärast ei tundu väline kuumus enam üldse nii tappev kui varem.

8. Vinnutatud liha

Jah, suvisel ajal on saadaval kõikvõimalikud värsked ja mahlased viljad, kuid vahel tahaks peale magusate viljade ka midagi muud. Selleks sobib hästi vinnutatud liha! Haara väike kott randa kaasa ja veendu ise.

9. Arbuus

Parim aeg arbuusi söömiseks on suvi! Aseta see enne söömist natukeseks külma ja siis naudi! Mõnus ja mahlane jahutus on garanteeritud.

10. Kevadrullid

Lihtne valmistada, lihtne süüa! Miks mitte teha sõpradega üks mõnus kevadrulliõhtu tavalise grillipeo asemel?

Allikas: The Kitchn