Liigu!
Prantsuse teadlased on välja selgitanud, et sõltumata treeningu tüübist on peamine liikumine ise. Kui sa aga oled suuteline 3-4 päeva jooksul kokku vähemalt neli tundi ennast liigutama, siis liitud peagi saleda kõhupiirkonnaga inimeste klubiga.

Ärata kolleegides tähelepanu
Firma pidudel ütle ära võimalikest söögiorgiatest, see tuleb üksnes sinu karjäärile kasuks. Tervislikult toitumine jätab kolleegidele ja ülemustele mulje sinust kui edumeelsest juhist. Sa saadad kõigile sõnumi, et soovid olla edukas; et sa hoolitsed firma eest samamoodi, nagu sa iseenda eest hoolt kannad.

Säästa raha
Ostukorv kallineb mühinal. Ameerika teadlased on välja arvutanud, et iga päev 100 kalorit vähem süües on aastane rahasääst 175 dollarit ja 20 senti. Eurodesse ning Eesti oludesse ülekantuna ei tuleks tulemused sugugi kehvemad.

Heategu libiidole
Vabane lisakilodest, et seksuaaltungid ka kõrges eas valla pääseksid. 2007. aastal avalikustatud uuringu tulemustest selgub, et meeste, kelle kehamassiindeks kasvas viie punkti ehk umbes 14 kilo võrra, testosteroonitase oli võrreldav kümme aastat vanemate meeste omaga.

Rohkem sõpru
Heas vormis inimesed meeldivad ka teistele. Selle tõestuseks kasutame ühe uuringu abi: uuringus võrreldi oma vaba aega siseruumides veeta eelistavaid lapsi värskes õhus olla armastavate lastega. Tulemustest selgub, et mitte üksnes õues mängivad lapsed, vaid ka nende vanemad on teiste laste seas populaarsemad.

Naerata
Iowa ülikooli teadlaste väitel kaitseb piim meie hambaemaili. Samas aitab piimatoodete tarbimine kogunema hakkavate kilodega võidelda, mistõttu tabad kaks kärbest ühe hoobiga.

Koos on lihtsam
Paarikeste puhul järgneb teine paariline alateadlikult esimese eeskujule. Connecticuti ülikooli teadlaste uuringust järeldub, et elukaaslastel on tandemina liikudes lihtsam kaalust alla võtta.

Võileib enne pidu
Lähed peole? Enne minekut tuleks ära süüa üks suur snäkk. See aitab sul hiljem peol pakutavatest kõrge kalorisisaldusega ahvatlustest hoiduda.

Naudi seksi
Duke’i ülikooli teadlaste läbi viidud ning 1210 inimest hõlmanud uuring näitas, et rasvunud inimesed kurdavad normaalkaalus inimestega võrreldes 25 korda rohkem kehva suguelu üle. Probleemile leidub aga imerohi: samast uuringust selgub, et võttes kehakaalust 10% alla tõuseb rahulolu märgatavalt.

Kõnni rohkem, kestad voodis kauem
Durhami meditsiinikeskuses tehtud uuringus osales 178 hea tervise juures meest, kellel paluti neljal korral nädalas vähemalt pool tundi kõndida. Kõndimine mõjus positiivselt meeste seksuaalelule; mida rohkem mehed ennast füüsiliselt liigutasid, seda rohkem nad seksi nautisid.

Allikas: prevention.com