Fitness-modell ja endine kehakulturist jagas oma 219 tuhande jälgijaga, et ta tundis end peeglist vaadates vaevu ära, sest ta oli keemiaravi ja vähi tõttu kaotanud mõne nädalaga üle 15 kilo, vahendab The Sun.

Pildi all, kus ta jagab endast pilti ravi alguses ja selle kõrval ka käesoleval aastal tehtud pilti, kirjutab Cheyann: “Vasakul — ma kaalusin kõigest 44 kg ja võitlesin oma elu eest. Kui mul diagnoositi vähk, kaotasin ma keemiaravi ja vähi tõttu nädalatega üle 15 kg. Ma olin kaotanud kogu kaalu ja lihased, mille nimel ma nii palju vaeva nägin ja kõigest ühe silmapilgutusega ei tundnud ma end enam peeglist vaadates ära. Ma pidin õppima end uuesti armastama, kuigi mul oli raske end isegi vaadata.

Paremal — täna tehtud pilt. Aasta ja neli kuud hiljem. Ausalt, nutsin nagu beebi, kui ma neid kahte pilti kõrvuti vaatasin. Nii palju on muutunud alates vasakul olevast pildist ja ma olen selle eest igavesti tänulik.

Kõigest aasta ja nelja kuuga olen võtnud juurde 7 kilo, tähistanud aastat ilma vähita ja pole olnud kunagi õnnelikum või enesekindlam.”