Palavik: kui enamasti on palavik seotud keha võitlusega mõne põletiku vastu, siis väga harvadel juhtudel võib olla tegu viitega vähile. Kui oled palavikus juba mitu päeva piinelnud, siis on viimane aeg arsti külastada.

Valu neelamisel: kui sul on väga valus neelata, siis võib olla tegemist viitega kurguvähile. Siiski pole iga kurguvalu kohe kindlasti vähk. Paanikasse sattuda ei tasu, sest tõenäosus selleks on üliväike.

Kaalulangus: kui kaalul hakkavad numbrid seletamatutel põhjustel järsult langema, siis võib see olla märk sellest, et midagi tõsisemat on toimumas. Palu oma arstil süvauuringud teostada.

Muutused seedesüsteemis: kui tajud, et sinu seedimine ei ole enam endine ning sa ei suuda ise põhjust leida, siis räägi sellest oma arstiga. Kahjuks on soolevähk väga levinud.

Muutused nahavärvis: kuigi see jutt tundub juba leierdatud, siis minnakse arsti juurde siiski liiga hilja. Kui sa leiad oma nahal imeliku moodustise, siis külasta arsti! Nahavähk ei ole naljaasi!

Kõrvetised: pidev häda kõrvetistega võib viidata vähile. See ei ole küll esmane sümptom, kuid visiit oma arsti juurde on siiski põhjendatud.

Kühm rinnas või munandis: kui leiad kühmu rinnas või munandis, siis on see kindel märk sellest, et pead arstile minema. Loomulikult ei tähenda see kohe ilmtingimata vähki, kuid uuringud vajavad tegemist.

Väsimus: see võib viidata küll mitmelegi teisele haigusele, kuid väsimus on ka üks vähisümptomitest. Kui tunned end juba mitmendat nädalat jõuetuna, siis konsulteeri arstiga.

Muutused sõrmeküüntel: sõrmeküünte halb olukord võib olla viide sellele, et sinu kopsudega ei ole kõik korras. Külasta oma arsti.

Veri uriinis: jah, tegemist võib küll olla mõne suguhaigusega, kuid kahjuks ei ole sellisel puhul välistatud ka vähk. Palun külasta oma arsti.