Tänapäeva korrigeeriva pesuga muidugi päris ribisid ei murra, aga arstid hoiatavad, et siiski võib sellise pesu kandmine põhjustada terve rea terviseprobleeme. Ükskõik kas sa kasutad siidist  õhtukleidi all korrigeerivaid aluspükse või kompressioonipõlvikuid trennis, teed sa endale kõvasti kahju.

Kui kannad kõhtu lamedaks tegevaid korrigeerivaid aluspükse liiga tihti, siis võib see tekitada tõsiseid närvivalusid, sest pesu surub su puusadele ja tekitab tuimust ja "surisemist" kehapiirkonnas taljest kuni põlvedeni välja. See valu ja ebamugavus võib kesta päevi ja isegi nädalaid.

Siit edasi läheb aina hullemaks. Kui sa kannad korrigeerivat pesu liiga pikka aega järjest, võib sul minna süda pahaks ja võid isegi minestada. Põhjus on selles, et korrigeerivad aluspüksid mõjutavad kogu su seedetrakti tööd. See teeb sama välja, nagu sul oleks ümber kõhu ja puusade seotud tugevad rihmad ja sa peaksid nii veetma tunde. Iga päev, nädalate viisi. Nüüd sa enam ehk ei imesta, et korrigeeriv pesu võib su siseorganeid jäädavalt kahjustada.

Samuti tekitab korrigeeriva pesu kandmine kõrvetisi, sest see surub nii kõvasti kõhule, et maohape võib sattuda söögitorusse. Korrigeerivad aluspüksid suruvad ka su põiele, nii et selle kandmine võib tekitada lekkimist või lausa pidamatust. Päris lahe, mis?

Ilmselt sa nüüd mõtled järele, kas tahad edaspidi korrigeerivat pesu kanda, aga loodad, et kompressioonipõlvikuid ikka tohib kanda, sest see ju parandab vereringet ja annab seega vastupidavust ja jõudu juude? Kahjuks ei saa ka siin rohelist tuld anda, sest tegelikult pole üldse tõestatud, et need trenni ajal midagi oluliselt muudaks. Aga see on küll kindel, et nad püüavad endasse hoolega niiskust ja baktereid.

Ahjaa, see jäi veel mainimata, et kui sa Spanxides palju aega veedad, suureneb kõvasti ka risk kõikvõimalikesse vaginaalsetesse infektsioonidesse haigestuda. Lisaks on karvanääpsupõletiku jaoks nii loodud parim arenemiskeskkond.

Mõtle, kas see, et sa näeksid supersale välja, on kõike seda väärt. Kui sa päriselt loobuda ei suuda, siis vähemalt vähenda korrigeeriva pesu kandmist ja su organid ja nahk tänavad sind!

Allikas: She Knows