Vaata lähemalt: chagahealth.eu

Chaga OÜ on eduka tootearenduse tulemusena üllatanud tarbijat sel aastal juba mustasõstra Chaga Healthi eliksiiriga. Ent nüüd jõuab esimest korda poelettidele ilma lisatud suhkruta veganitoode –Chaga Health Immuno Rosehip eliksiir. Lisaks chaga’le ehk mustale pässikule sisaldab uus veganitoode kibuvitsa, õuna, raudrohtu ja männikasve.

Chaga OÜ turundusjuhi Kristiina Kullo sõnul on uus eliksiir tõeline supertoode: „Tarbija tunneb järjest suuremat huvi veganitoodete vastu. Mitte ainult Eestis, vaid kõikidel meie eksportturgudel. Samuti on uue veganieliksiiri puhul tootearenduses oluline argument magusaine ehk mee asendamine. Kibuvitsaeliksiiris kasutame suhkru alternatiivina magusaid ladvaõunu.“

Kibuvitsa on Chaga OÜ turundusjuhi kinnitusel rahvameditsiinis tuntud juba 2000 aastat. „Chaga eliksiirid on ennekõike tuntud kui immuunsuse tugevdajad. Chaga’s ehk mustas pässikus on 200 bioaktiivset ainet ja seda raviseent on juba ajalooliselt kasutatud immuunsussüsteemi toetajana. Ka kibuvitsa omadusi ja mõju tervisele seostatakse peamiselt organismi vastupanuvõime suurendamise ja põletikuvastase toimega,“ sõnas Kullo.

Chaga eliksiirile on lisatud C-vitamiinirikkad mahlamarjad. Organismile on C-vitamiin kergemini omastatav just koos puuvilja- ja mahlamarjadega. Selle tõttu on eliksiir oluline taustajõud praegusel viiruste perioodil, mil keha vajaks turgutust. „Elame sellises piirkonnas, kus suvised kogutud jõuvarud hakkavad ammenduma. Sügistalvele vastu astumisel on Chaga Healthi eliksiirid üheks võimaluseks, kuidas taastada väsinud organismi, tasakaalustada immuunsussüsteemi ning ennetada haigestumist erinevatesse külmetus- ja viirushaigustesse,“ rääkis Kullo eliksiiride mõjust meie vaimsele ja füüsilisele heaolule.

Chaga eliksiire valmistatakse ravimtaimedest, mis kasvanud siinsamas puhtas Eesti looduses ja terviselisandeid on nii mahedaid kui ka mittemahedaid. Eliksiiride algne idee pärineb 100 aasta vanusest Mulgimaa esiemade retseptist. Kui maheeliksiiri koostisosad on kõik sertifitseeritud mahetoorainena, siis mittemahe eliksiir on soodsamas hinnaklassis, toetades neid ravimtaimede korjajaid, kel pole võimalik investeerida mahesertifikaadi taotlemisse.

Uue Chaga Health Immuno Rosehip eliksiiri kohta saad rohkem lugeda ja soovi korral seda endale tellida aadressilt chagahealth.eu/pood.

Uued tooted jõuavad selle nädala jooksul ka Kaubamajade ja Biomarketi lettidele ning Südameapteegi e-poodi.

Jaga
Kommentaarid