Kuid millegipärast tehakse vigu, mis jätavad mulje, nagu näos olevad poorid oleksid päris suured. Kuna kõik naised üritavad oma näonaha eest hoolitsemisel anda endast parima, ei saa neist keegi kunagi aru, et nad oleksid midagi valesti teinud. Kuid need vead on päris levinud ja kui sa nende tegemise lõpetad, muutub su näonahk nähtavalt palju paremaks.

Nägu puhastatakse vale vahendiga

Kui sa kasutad näo puhastamiseks vahendit, mis sisaldab palju kahjulikke ja keemilisi aineid, ehkki sul on õrn nahk, siis selle tegevusega teed sa ilmselgelt endale karuteene. See kehtib eriti nende inimeste puhul, kellel on õline ja problemaatiline nahk. Nad peaksid kasutama õrnemate koostisosadega näopuhastajat, ja kui tekib tunne, et see ei ole piisav, siis võiks oma nägu puhastada kasvõi kaks korda.

Nägu kooritakse liiga palju

Muidugi meeldib kõigile enda hellitamine koduse spa-hoolitsusega. Kuid ka näo koorimise ega kreemitamisega ei tohiks liiale minna. Kui sa ikka avastad ennast pea iga õhtu nägu koorimas, peaksid selle kindlasti ära lõpetama. Tee seda protseduuri pigem 1-2 korda nädalas.

Sa ei kasuta suvel päikesekreemi

Paljud naised teevad selle vea, et ei kaitse oma nahka kuumal ajal päikesekreemiga, kartes, et nad ei saa muidu pruuniks. Kuid see on kohutav müüt, mis rikub nahka ja kõige halvemal juhul võib tekkida nahavähk. Sa saad küll pruuniks, kuid seda on vaja tervislikult teha.

Sa ei võta õhtul oma meiki maha

Keegi ei viitsi peale pidu veel aega raisata meigi eemaldamisele, eriti kui ainuke mõte mis peas ringleb on see, et nii väga tahaks magada. Kuid kindlasti peab meigi maha võtma, sest see ummistab poore ja nahk hakkab lisaks sellele ka kiiresti vananema.

Allikas: Who What Wear